Πρόσκληση για μέλλουσες και νέες μαμάδες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Πρόσκληση για μέλλουσες και νέες μαμάδες

Της Ζωής Κρονάκη, Founder & CEO all4mama.gr


Κορίτσια γεια σας,

Δε μιλάω συχνά για παρουσιάσεις βιβλίων μέσα από τα editorial μου, όμως το βιβλίο “Κορίτσια θα γίνω μάνα" έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για μένα αφού ήταν η δεύτερη αφορμή για να έρθω κοντά με ένα πολύ γλυκό και ευφιές κορίτσι, τη συγγραφέα του Χριστίνα Κοπανά.

Η πρώτη αφορμή ήταν το givethekids ( μεγάλο κεφάλαιο και αυτό, δική της έμπνευση και δημιουργία, αλλά δεν είναι επί της παρούσης).

Το “Κορίτσια θα γίνω μάνα” το διάβασα αφού έγινα μάνα μιας και χρονικά η κυκλοφορία του συνέπεσε μετά από τη δική μου εγκυμοσύνη!

Ωστόσο μέσα στο βιβλίο βρήκα εμένα σε πάρα πολλά κεφάλαια.

Γιατί όλο αυτό που βιώνεις στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το “κουβαλάς” για πάντα και  δη όταν είσαι νέα μαμά , διαβάζοντας το συγκεκριμένο βιβλίο,  νιώθεις ότι δεν είσαι μόνη αλλά ότι ξαφνικά υπάρχει εκεί έξω μια ολόκληρη κοινότητα στην οποίαν ανήκεις μαγικά, χωρίς καμμία προσπάθεια, έχοντας απλά την ταυτότητα “μαμά”.

Η δική μου εγκυμοσύνη, μου άλλαξε την κοσμοθεωρία μου για τη ζωή.

Όλα αυτά τα χρόνια κυνηγούσα καριέρα, όνειρα, φιλοδοξίες, εμένα...

Είχα φτάσει σε σημείο να εξοικειώνομαι στην ιδέα ότι εγώ “Κορίτσια δεν θα γίνω μάνα”  ώσπου ξαφνικά και μεταφυσικά μια ψυχούλα εκεί έξω θέλησε να διαλέξει το δικό μου σώμα ώστε να έρθει σε αυτόν τον κόσμο και να χαράξει τη δική της πορεία.

Τουλάχιστον εγώ έτσι εισέπραξα την περίοδο της εγκυμοσύνης και τη γέννηση του παιδιού μου!

Και όλα στη ζωή μου άλλαξαν μαγικά και απέκτησαν ουσία...

Όλες αυτές τις σκέψεις και τα συναισθήματα αλλά και τη δική μας εμπειρία εγκυμοσύνης ή γέννας  θα έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε σε έναν κύκλο συναντήσεων μελλουσών και νέων μαμάδων  στο Public  από αυτήν την Τρίτη 11 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι στο Public!

Στην πρώτη αυτή συνάντηση ( γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες) θα είμαι και εγώ εκεί, για να μιλήσω για όλες αυτές τις αλλαγές που συνέβησαν στη ζωή μου αλλά και για να μοιραστώ μαζί σας χαρές και συναισθήματα που βίωσα.

Κορίτσια σας περιμένω...

Και σας παραθέτω και το πρόγραμμα των συναντήσεων που οργάνωσαν το Pubic και οι εκδόσεις Μίνωας με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου “Κορίτσια θα γίνω μάνα” της Χριστίνας Κοπανά

Πρόσκληση για μέλλουσες και νέες μαμάδες΄

Χριστινάκι σε ευχαριστώ!

Ζωή