Το givethekids πάει εκδρομή! Μια εκδρομή γεμάτη αγάπη!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η  «Εκδρομή της Αγάπης»  διοργανώνει δωρεάν εκδρομές βιωματικής μάθησης για παιδιά και νέους με οικονομικές και κοινωνικές δυσχέρειες.

Το givethekids πάει εκδρομή! Μια εκδρομή γεμάτη αγάπη!


Σε πείσμα των καιρών και των άσχημων νέων που μας κατακλύζουν, η αλληλεγγύη και η πρωτοβουλιά ανθρώπων έρχονται να γεμίσουν δύναμη και χαρά τα παιδιά.

Η Γκιβ δε Κιντς γνώρισε πρόσφατα μια εθελοντική οργάνωση που δίνει αγάπη με κάθε δράση της σε παιδιά, πηγαίνοντάς τα εκδρομή!  Ακούγεται πανέμορφο, έτσι δεν είναι; Από τις πρώτες κιόλας στιγμές που άκουσε τους εθελοντές να μιλάνε για την οργάνωσή τους, την «Εκδρομή της Αγάπης» συγκινήθηκε, ξαφνιάστηκε, τους ζήλεψε, στ” αλήθεια. Και αμέσως η σκέψη του να κάνουν κάτι μαζί για τα παιδιά που φροντίζει το givethekids, έγινε στόχος που ήξερε πως θα πετύχαιναν. Ο ενθουσιασμός της αγκαλιάστηκε τόσο ζεστά από τους εθελοντές της «Εκδρομής της Αγάπης» και να που η σκέψη γίνεται πράξη.

Η  «Εκδρομή της Αγάπης»  διοργανώνει δωρεάν εκδρομές βιωματικής μάθησης για παιδιά και νέους με οικονομικές και κοινωνικές δυσχέρειες. Η αποστολή τους είναι να προσφέρουν χαρά, αγάπη, ερεθίσματα, γνώση και αξίες στα παιδιά με στόχο να συμβάλλουν στην πολύπλευρη ανάπτυξή τους, ώστε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να συνυπάρχουν αρμονικά με τους συνανθρώπους τους.

Αυτό που η Γκιβ δε Κιντς είδε στα μάτια των εθελοντών και των ανθρώπων που δημιούργησαν την οργάνωση αυτή, ήταν πολλά παραπάνω: αγάπη χωρίς όρους, αφοσίωση στο στόχο τους με επιμονή, σοβαρότητα και σχεδιασμό ζηλευτό, έμπνευση για να γινόμαστε όλοι καλύτεροι άνθρωποι. Για τους άλλους. Και μετά για μας τους ίδιους.

Και έτσι, μετά από πολλή δουλειά που έριξαν όλοι οι άνθρωποί της, το givethekids και η «Εκδρομή της Αγάπης» θα πάνε εκδρομή 13 παιδιά και την οικογένειά τους που στηρίζει και φροντίζει το givethekids. Στήριξη κι φροντίδα που φυσικά γίνεται πραγματικότητα χάρη σε όλους εσάς που χαρίζετε...

Το givethekids πάει εκδρομή! Μια εκδρομή γεμάτη αγάπη!

Η εκδρομή θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Θα πάμε στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον και θα ανέβουμε και Πάρνηθα. Μαζί θα έχουμε παιδιά από 14 μηνών μέχρι και 22 ετών! Θα μάθουμε, θα παίξουμε, θα χαρούμε, θα ξεχαστούμε και θα κάνουμε όλα τα ωραία πράγματα που έχουν σχεδιάσει οι άνθρωποι της «Εκδρομής της Αγάπης». Μα κυρίως θα αποδείξουμε σιγανά και ταπεινά, σε αυτές τις οικογένειες πως δεν είναι μόνες. Έστω με αυτό το μικρό τρόπο, στεκόμαστε δίπλα τους, γιατί αυτό είναι το αυτονόητο.

Να είμαστε εκεί όταν δεν μας φωνάζουν οι ανάγκες τους. Να είμαστε εκεί σε ανθρώπους, οικογένειες, παιδιά που ζουν σε αντίξοοες συνθήκες με δημιουργικό τρόπο, με κάθε πιθανό τρόπο μπορεί ο καθένας. Αλλά να είμαστε εκεί.

Η Γκιβ δε Κιντς νιώθει πολύ τυχερή που θα χαρίσει ένα μικρό χαμόγελο στα παιδιά και στις οικογένειές τους, χάρη στα παιδιά της «Εκδρομής της Αγάπης».  Και μεγάλη ευγνωμοσύνη που της άνοιξαν το «Εκδρομείο» τους με τόση χαρά και ενθουσιασμό σε κάτι που για κάποιους μπορεί να ακούγεται δεδομένο, αλλά για κάποιους άλλους είναι αληθινή πολυτέλεια: μια εκδρομή!

Σας ευχαριστώ πολύ, αγαπημένοι μου όλοι, στην Εκδρομή της Αγάπης.Για όλα όσα κάνατε και κάνετε.

Τελικά δεν είμαστε μόνοι σε αυτό τον κόσμο.

Πληροφορίες περισσότερες για την «Εκδρομή της Αγάπης» εδώ: facebook.com/EkdromitisAgapis και εδώ:  Εκδρομή της αγάπης- προφίλ.