Το Βασιλικό Φωτογραφικό Άλμπουμ του 2016!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Πάντα οι φωτογραφίες αποτελούν πόλο έλξης για να χαθείς για λίγο μέσα σε αυτές και να ζήσεις παραμυθένιες στιγμές. Όταν δε μιλάμε για φωτογραφίες ενός βασιλικού άλμπουμ που περιλαμβάνει οικογενειακές στιγμές με πρωταγωνιστές τον Πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τα δυο τους παιδιά, George και Charlotte, τότε το ενδιαφέρον είναι αμείωτο. Ελάτε λοιπόν μαζί μας να ξεφυλλίσουμε το φωτογραφικό άλμπουμ της βασιλικής οικογενείας της Αγγλίας:

H βασιλική οικογένεια αποχωρεί από την εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Englefield, Berkshire την ημέρα των Χριστουγέννων


2

Ενώ ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος ήταν απασχολημένος απολαμβάνοντας την καραμέλα του
1

Ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Charlotte πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη κοινή τους δέσμευση στη Βικτώρια στον Καναδά στο πάρτυ που διοργανώθηκε από τις στρατιωτικές οικογένειες στο Κυβερνείο
3

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Charlotte είπε εκεί την πρώτη της λέξη ενώ ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος έδειξε την προτίμηση του στις φούσκες..
4

5

Οικογενειακό ταξίδι στον Καναδά
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge με τα παιδιά τους πρίγκιπα Γεώργιο και πριγκίπισσας Charlotte φθάνουν στο διεθνές αεροδρόμιο Βικτόρια, στον Καναδά, την πρώτη ημέρα της επίσημης περιοδείας τους του Καναδά.
7

3α γενέθλια του Πρίγκιπα Γεώργιου
Στον επίσημο λογαριασμό του Kensington Royal στο Instagram, αυτή η εικόνα του πρίγκιπα Γεωργίου κοινοποιήθηκε με τη λεζάντα: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν τέσσερις νέες φωτογραφίες του Πρίγκιπα Γεωργίου που σηματοδοτούν τα τρίτα γενέθλιά του. Είχαν ληφθεί από το φωτογράφο Matt Porteous στο σπίτι τους στο Norfolk στα μέσα Ιουλίου. Λατρευτός!
8

9

10

Πριγκίπισσα Σαρλότ
"Πες «τυρί» για την μανούλα, Charlotte!" Η Δούκισσα του Cambridge κυκλοφόρησε μερικές χαριτωμένες φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού της για να σηματοδοτήσει την πρώτη ημέρα των γενεθλίων της, και είναι τόσο χαριτωμένα ...
13

14

Συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών
Τι φοράτε στον ηγέτη του ελεύθερου κόσμου; PJs σας φυσικά! Prince George συναντήθηκε Μπαράκ Ομπάμα για πρώτη φορά στο ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, και φαινόταν αξιολάτρευτο σε ρόμπα και παντόφλες του.
15

16

90ο πάρτι γενεθλίων της γιαγιάς Ελισσάβετ
17

18

Ποζάροντας στο χιόνι
Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι μεγάλοι σκιέρ, αλλά δεν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το συνηθισμένο ταξίδι τους προς τις πλαγιές από τότε που απέκτησαν τα δυο τους παιδιά. Έτσι μετά από καιρό ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton κατάφεραν να αποδράσουν μαζί με τα πιτσιρίκια τους αυτή τη φορά σε ένα μυστικό μέρος στις Γαλλικές Άλπεις για να ξεφύγουν από τους φωτογράφους και να διατηρήσουν την ιδιωτική τους ζωή.

20

Πρώτη ημέρα του Πρίγκιπα Γεωργίου στο νηπιαγωγείο
22

Η Πριγκίπισσα Charlotte γίνεται έξι μηνών
25

Τα 2α γενέθλια του πρίγκιπα Γεώργιου
26

Η Βάπτιση της Charlotte
Η Πριγκίπισσα Charlotte φαίνεται ήδη να αγαπά την κάμερα! Αυτή η τόσο ιδιαίτερη στιγμή με τη μητέρα της Kate Middleton ελήφθη στο Sandringham, μετά την βάφτιση της.
27

Η συνηθισμένη οικογενειακή φωτογραφία μετά από μια βάφτιση!
30

Πρώτες φωτογραφίες του αδελφού μαζί με την αδελφή του! Τόσο χαριτωμένοι και οι δυο!
35

36

37

glamourmagazine.co.uk