Πώς να βρεις έναν γιατρό για την εξέταση NIFTY;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Οι φίλες σου μιλούν για την εξέταση NIFTY, και εσύ διαβάζεις στα φόρουμ και στις ομάδες Facebook για μελλοντικές μαμάδες γι’ 'αυτό, με τις γυναίκες που την έκανα να είναι πολύ ικανοποιημένες.

Είσαι, λοιπόν, έτοιμη να την κάνεις, επειδή γνωρίζεις ότι θα κάνει την εγκυμοσύνη σου πολύ πιο εύκολη και την αναμονή του μωρού σου λίγο πιο ήρεμη.


Αλλά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις να ψάχνεις για το NIFTY ή τι να κάνεις αφού το βρεις;

Το NIFTY σε περιμένει

Επειδή θέλουμε να φέρουμε εύκολα το NIFTY σε κάθε έγκυο γυναίκα στον κόσμο, η εξέταση είναι πολύ εύκολη. Στην Ελλάδα μπορείς να κάνεις το τεστ σε αρκετές γυναικολογικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα.

Ορίστε, τι μπορείς να κάνεις:

Ρώτα κάποια νοσοκόμα ή τη γυναικολόγο σου απευθείας εάν προσφέρουν NIFTY. Οι πιθανότητες είναι πολύ υψηλές να κάνουν και μπορείτε να ορίσετε ραντεβού αμέσως.

Εάν δεν το κάνουν, μην ανησυχείς. Μπορείς να κάνεις το NIFTY σε οποιαδήποτε κλινική που το παρέχει. Δεν χρειάζεται να είναι ο ήδη υπάρχων γιατρός σου. Βρες το NIFTY στο internet,  και μάθε πότε μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού.

Το NIFTY είναι διαθέσιμο σε όλη τη χώρα και σε κάθε περιοχή.  

Συνιστάται από ιδιωτικούς ιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία.

Πώς να βρεις έναν γιατρό για την εξέταση NIFTY;

Έχετε το ραντεβού σας!

Όταν κλείσεις ένα ραντεβού, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μένει να κάνεις- να δώσεις ένα μικρό δείγμα αίματός. Θυμήσου, μπορείς να κλείσεις ραντεβού μόλις φτάσεις στη 10η εβδομάδα της κύηση.

Επειδή γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να περιμένεις τα αποτελέσματα, φροντίζουμε ιδιαίτερα ώστε το δείγμα αίματός μας να φτάσει στο εργαστήριό μας το συντομότερο δυνατό. Εκεί αναλύεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, που εξασφαλίζουν υψηλή αξιοπιστία και τα αποτελέσματά είναι έτοιμα σε 6-10 ημέρες.

Απλότητα, ασφάλεια, ταχύτητα

Παρόλο που πρόκειται για προ διαγνωστική και όχι διαγνωστική εξέταση, το NIFTY είναι εξαιρετικά ακριβές. Χάρη στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί, ο βαθμός ανίχνευσης για τις τρεις συνηθέστερες τρισωμίες που εμφανίζονται κατά τη γέννηση (σύνδρομα Down, Edwards και Patau) είναι άνω του 99%.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.niftytest.gr, και ακολουθείστε μας στο facebook @niftytestgreece και στο Instagram  #nifty_test_greece.

tags:


tags: