Μαρία Κορινθίου: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για την επιλόχειο κατάθλιψη!

Δημοσιεύθηκε στις

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή την επιλογή ενός ξεχωριστού τραγουδιού για να χορέψει την ερχόμενη Παρασκευή στο Dancing with the stars που συμμετέχει, εξομολογήθηκε στην κάμερα την δύσκολη περίοδο που πέρασε, μετά τη γέννηση της κόρης της, Ισμήνης.

Η ίδια μιλά για την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε και αποκαλύπτει ότι «Ήμουν σε μια γωνία και μπορεί να έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ και ταυτόχρονα μια μεγάλη κυκλοθυμία να σηκώνομαι και να τα σπάω όλα. Είναι ένα πολύ έντονο βίωμα. Είναι μια δύσκολη περίοδος της γυναίκας. Ήμουν και μικρή. Νομίζω ότι όσο ιδιαίτερη είναι η στιγμή της μητρότητας για μια γυναίκα, τόσο ιδιαίτερο είναι αφού γεννήσει να την προσέχουν. Εμένα αυτό που με βοήθησε ήταν πάνω απ’ όλα η οικογένειά μου. Ο Γιάννης με στήριξε πάρα πολύ. Εκεί που έπεφτα ήταν αυτός που με σήκωνε. Για την Ισμήνη χορεύω».


 

Στο παρελθόν η Μαρία Κορινθίουν είχε μιλήσει ξανά για το γεγονός αναφέροντας ότι «πριν γεννήσω είχα πολύ άγχος αλλά δεν το εξέφραζα και αφότου γέννησα είχα πάρα πολλά νεύρα. Ήταν σαν να με έπιασε κατευθείαν η επιλόχειος κατάθλιψη. ενικά υπήρξαν δύο τρεις τραγικές στιγμές. Είχα πολλά έντονα ξεσπάσματα, σχεδόν καθημερινά. Ένα πάρα πολύ έντονο που θυμάμαι ήταν ότι ήμουν στον καναπέ μαζί με τη μητέρα μου και τον Γιάννη, οι οποίοι προσπαθούσαν να μου εξηγήσουν ότι πρέπει να ηρεμήσω και ότι περνάω επιλόχειο κατάθλιψη. Ήθελαν να το συνειδητοποιήσω. Χτυπιόμουν στον καναπέ, έπαθα υστερία, έκλαιγα και τους φώναζα "αφήστε με να βγω έξω". Ήταν ένα πάρα πολύ έντονο και μεγάλο ξέσπασμα».

Μαρία Κορινθίου: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για την επιλόχειο κατάθλιψη!

Και άλλες γνωστές ελληνίδες έχουν μιλήσει ανοιχτά για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασαν, όπως η Δέσποινα Καμπούρη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ελένη Πετρουλάκη, η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή

tags:

video





tags:

video