Γιατί πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες το NIFTY στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η εγκυμοσύνη σας μπορεί να ήταν προγραμματισμένη ή να συνέβη απροσδόκητα. Ίσως να περιμένατε χρόνια, ή ίσως ήρθε ως μια ευχάριστη έκπληξη. Τελικά, δεν έχει σημασία γιατί είναι ένα θαυμάσιο ταξίδι!

Για κάθε μελλοντική μητέρα, η εγκυμοσύνη γεννάει μια σειρά από συναισθήματα, από την απόλυτη ευτυχία μέχρι και την προσδοκία και ανησυχία για το μωρό σας.


Η γνώση είναι προετοιμασία

Γιατί πιστεύετε ότι περίπου οι μισές έγκυες γυναίκες ή ζευγάρια αποφασίζουν ότι θέλουν να μάθουν το φύλο του μωρού τους; Επειδή καθιστά ευκολότερη την αναμονή και τους δίνει χρόνο για προετοιμασία - τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, και τέλος - με επιλογή ρούχων, παιχνιδιών και άλλου εξοπλισμού που αισθάνονται ότι κάνουν το καλύτερο δυνατό για το νεογέννητό τους.

Το να γνωρίζετε σχετικά με την παρουσία πιθανών γενετικών ανωμαλιών είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να ανακαλύψετε στις αρχές της εγκυμοσύνης. Ενώ πολλές γενετικές ανωμαλίες είναι αβλαβείς και τα συμπτώματά τους συχνά παραβλέπονται, υπάρχουν μερικές με μεγαλύτερο αντίκτυπο στη ζωή του μωρού σας και τη δική σας.

Το να ενημερωθείτε, λοιπόν, κατά την πρώιμη εγκυμοσύνη σας δίνει αρκετό χρόνο για να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και προετοιμάστε την οικογένειά σας για να καλωσορίσετε το μωρό με τρόπο που θα του επιτρέψει την καλύτερη δυνατή ζωή.

Γιατί πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες το NIFTY στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους;

Μάθετε με ασφάλεια και αξιοπιστία χάρις στο NIFTY

Το NIFTY είναι ένα πολύ αξιόπιστο προγεννητικό τεστ. Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό όφελος - είναι μη επεμβατικό, είναι επίσης απόλυτα ασφαλές για εσάς και το μωρό σας.

Σε σύγκριση με τις διαγνωστικές επεμβάσεις που συνεπάγονται με κίνδυνο επιπλοκών - ακόμη και αποβολή- το NIFTY απαιτεί μόνο ένα μικρό δείγμα αίματος από τη μητέρα. Επειδή το αίμα της περιέχει DNA του εμβρύου, είναι ο τέλειος τρόπος για να αναλυθεί το γενετικό υλικό του μωρού χωρίς να καταφύγετε σε επεμβατικές διαδικασίες.

Από το Basicστο Plus– η επιλογή σας

Οι μελλοντικές μητέρες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών κατηγοριών του τεστ NIFTY. Το NIFTY Basic εξετάζει μόνο για τις τρεις συνηθέστερες τρισωμίες, δηλαδή τα σύνδρομα Down, Edwardsκαι Patau. Το NIFTY Standard και το NIFTYPlus ανιχνεύουν και άλλες γενετικές ανωμαλίες.

Το NIFTYPlus θεωρείται το πιο ολοκληρωμένο τεστ NIFTY στην αγορά, εξετάζοντας το γονίδιο του μωρού σας για το μεγαλύτερο πάνελ πιθανών γενετικών ανωμαλιών.

Και το καλύτερο; Μπορείτε να κάνετε το τεστ NIFTY μόλις φτάσετε στη 10η εβδομάδα της κύησης και τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα σε περίπου μία εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.niftytest.gr, και ακολουθείστε μας στο facebook @niftytestgreece και στο Instagram #nifty_test_greece.

 

tags:


tags: