Ένας υπέροχος διαγωνισμός ομορφιάς για... κορίτσια με ειδικές ανάγκες!

Δημοσιεύθηκε στις

Είναι αλήθεια ότι πολλοί δεν έχουν και την καλύτερη άποψη για τους παραδοσιακούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Μια τέτοιου είδους διοργάνωση, όμως, η οποία πραγματοποιείται στη νότια Φλόριντα, σίγουρα θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε. Γιατί άραγε;

Η δεσποινίς Arc Broward καθιέρωσε τα πιο συγκινητικά καλλιστεία για να ενθαρρύνει νέες γυναίκες με αναπηρίες και ήδη φέτος το κάνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά. H Arc Broward, μαζί με μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, συνεργάζονται με την κοινότητα για να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο εντάσσονται στην κοινωνία τα άτομα με αναπηρίες και άλλες ιδιαιτερότητες. Απίστευτο κι όμως αληθινό!


Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, 20 νέες γυναίκες, ηλικίας 6 έως 17 ετών, θα βρεθούν στη σκηνή αυτών των καλλιστείων, όπου θα παρουσιάσουν τις προσωπικότητες και τα ταλέντα τους σε ένα αποδεκτό και υποστηρικτικό περιβάλλον. Μέσα από το ταλέντο τους, την προσωπικότητά τους και τα εντυπωσιακά, βραδινά τους σύνολα, οι νέες γυναίκες μαθαίνουν τη σημασία της εμπιστοσύνης και της χειραφέτησης.

 Stay tuned! Θα επιστρέψουμε για να σας ενημερώσουμε για την νικήτρια του διαγωνισμού!

tags:


tags: