Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του «Toy Story 4»

Δημοσιεύθηκε στις

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο και ολοκληρωμένο trailer της νέας ταινίας «Toy Story 4», που παρακολουθεί τις ολοκαίνουριες περιπέτειες του Γούντι (Τομ Χανκς), Μπαζ (Τιμ Άλεν) και της υπόλοιπης αγαπημένης παρέας παιχνιδιών. Το νέο κεφάλαιο ξεκινά με τα παιχνίδια στο νέο τους δωμάτιο, αφού πλέον ανήκουν στη μικρή Μπόνι από τότε που της τα δώρισε ο μεγάλος πλέον Άντι. Η παρέα υποδέχεται τώρα ένα καινούργιο μέλος, τον Φόρκι- ένα παιχνίδι που έφτιαξε η Μπόνι από ένα πλαστικό πιρούνι και το οποίο βρίσκεται σε υπαρξιακή κρίση.

 


 

«Όπως οι περισσότεροι, έτσι και εγώ θεώρησα πως το Toy Story 3 ήταν το τέλος της ιστορίας. Οι ερωτήσεις για το πώς θα έμοιαζε αυτό έγιναν η αρχή για μια νέα διασκεδαστική ιστορία, που άξιζε τον κόπο να εξερευνήσουμε», σχολίασε ο σκηνοθέτης Τζος Κούλεϊ.

Από την πλευρά του, ο Τιμ Άλεν, που δανείζει τη φωνή του στον Μπαζ, είπε πως η νέα ταινία δε θα απογοητεύσει το κοινό. «Τα τελευταία 12 λεπτά από αυτό το πράγμα είναι πανέμορφα, συγκινητικά και κυριολεκτικά έμεινα άφωνος. Δεν μπορώ να σας πω πόσο απλό είναι, αλλά ταυτόχρονα πόσο υπέροχα συγκινητικό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Το «Toy Story 4» κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου 2019.

Δείτε το επίσημο trailer:

 

 

 

 

tags:

tags: