SEARCH

Γλώσσα παναρισμένη σε αμύγδαλο!

από την *Θέμιδα Καρδιόλακα

Μερίδες: 8

Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά

Τι χρειαζόμαστε 
  • 8 φιλέτα γλώσσας
  • 2 αυγά
  • 120 γρ. τριμμένα αμύγδαλα
  • Λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο
  • λάδι για τηγάνισμα
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι
Τι κάνουμε

ΒΗΜΑ 1ο: Χτυπάμε σε ένα βαθύ πιάτο τα αυγά (με το αλατοπίπερο).

ΒΗΜΑ 2ο: Τοποθετούμε σε ένα ρηχό πιάτο τα αμύγδαλα.

ΒΗΜΑ 3ο: Αλευρώνουμε ελαφρώς τις γλώσσες.

ΒΗΜΑ 4ο: Τις περνάμε πρώτα από το πιάτο με τα αυγά και μετά από το πιάτο με τα αμύγδαλα.

ΒΗΜΑ 5ο: Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και μόλις ζεσταθεί τηγανίζουμε τις γλώσσες για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές.

Extra tip: Αν θέλετε χρησιμοποιείτε φιστίκια peanuts.

*H Θέμις Καρδιόλακα είναι σεφ και blogger του mamaknows.gr. Eχει γράψει τα βιβλία "Μαμά δεν τρώω πράσινα",  "Όχι πια γλουτένη , μαμά", "Τί θα φάω στο σχολείο, μαμά;"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tags:

feautured

tags:

feautured