Τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

της Σοφίας Χαλκίτη

Ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα , και φτάνουν τα πρώτα γενέθλια του μωρoύ σας. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για να διοργανώσετε τα τέλεια πρώτα γενέθλια. Τα πρώτα γενέθλια είναι ουσιαστικά η πρώτη γιορτούλα του μωρού σας αλλά και η πρώτη δικιά σας γιορτή ως γονείς


Ποιοι είναι οι καλεσμένοι
Σκεφτείτε ποιους θα καλέσετε και αν οι καλεσμένοι σας έχουν παιδάκια. Αν παραβρεθούν πολλά παιδάκια θα πρέπει να γίνει νωρίς το πάρτι και να είναι προσαρμοσμένο στην ρουτίνα του μωρού σας ώστε και εκείνο να απολαύσει τα γενέθλια του όσο μπορεί.

Τι καλό θα φάμε;
Πρέπει να σκεφτούμε μικρούς-μεγάλους, ιδανικά και αγαπητά για όλους είναι : σαντουϊτσάκια, σπανακοπιτάκια, κεφτεδάκια, τυροπιτάκια, κοτομπουκιές κ.α. Είναι καλές επιλογές για παιδιά αλλά και για μεγάλους . Η τούρτα φυσικά πρέπει να κλέψει τις εντυπώσεις παρ’ ολο που το μωρό σας δεν θα φάει και πολύ .

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας!

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας!

Διακόσμηση

Η διακόσμηση θα πρέπει να είναι απλή και λιτή. Πολλές εναλλακτικές ιδέες και λύσεις υπάρχουν για το πως μπορείτε να διακοσμήσετε τον κήπο σας ή και το εσωτερικό του σπιτιού σας. Από ένα παιδικό πάρτι δεν θα πρέπει να λείπουν τα μπαλόνια, σημαιούλες , χρωματιστά πιατάκια-ποτηράκια. Για αγόρια θα πρότεινα η διακόσμηση να είναι στα μπλέ ή τα πράσινα χρώματα, ενώ τα για κορίτσια θα είναι κατάλληλο το ροζ ή οι παστέλ αποχρώσεις.

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας!

Διασκέδαση

Τα παιδάκια που είναι ενός έτους, δεν χρειάζεται να τους απασχολήσει κάποιος επαγγελματίας. Για να διασκεδάσουν στα παρτί φροντίστε απλά να υπάρχουν παιχνίδια ειδικά για την ηλικία τους, τουβλάκια, και χρωματιστά στρώματα από αφρολέξ . Οι σαπουνόφουσκες κάνουν μεγάλη εντύπωση στα ματάκια των μικρών μας φίλων.

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας!

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας!