Ζωή Παπαδοπούλου: Τα σκληρά μηνύματα από γυναίκες για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Δημοσιεύθηκε στις

«Η κόρη μας ήταν ένα θαύμα. Πριν είχα δύο άτυχες εγκυμοσύνες». Η Ζωή Παπαδοπούλου είναι από τις γυναίες που δυσκολεύτηκε να γίνει μητέρα και τα κατάφερε έχοντας ξεπεράσει τα 40 έτη. Αυτό δίνει κουράγιο και σε άλλες γυναίκες κάπως μεγαλύτερης ηλικίας, που προσπαθούν.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια άνοιξε τη καρδιά της στο Happy Day και μίλησε για τον ερχομό της κόρης της πριν λίγους μήνες αλλά και για τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται από γυναίκες, λόγω των κιλών της εγκυμοσύνης που δεν έχει καταφέρει ακόμα να χάσει...


«Η κόρη μου είναι πολύ καλή και βοηθάει και τους δυο γονείς της. Το πρώτο διάστημα ήταν το πολύ δύσκολο. Η μητρότητα είναι κάτι το τόσο καινούργιο. Κάθε μέρα λέω “αυτό το πλάσμα είναι δικό μας;”. Η κόρη μας είναι ένα θαύμα, νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Είμαι ευτυχισμένη» εξομολογήθηκε η Ζωή Παπαδοπούλου.

«Ο έρωτας με τον σύζυγό μου δυνάμωσε μετά τον ερχομό του παιδιού μας. Ο Θοδωρής είναι συνοδοιπόρος μου. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που κρατάω στην αγκαλιά μου την κόρη μου. Όταν προσπαθείς να κάνεις παιδί υπάρχουν στιγμές απογοήτευσης και πίκρας. Είχα δύο ατυχείς εγκυμοσύνες. Το βιώνει και η γυναίκα και ο άντρας.

Λαμβάνω αρνητικά μηνύματα από γυναίκες. Σκληρά μηνύματα για τα κιλά της εγκυμοσύνης, πολύ αδιάκριτες ερωτήσεις. Η γυναίκα βάλλεται από παντού» τόνισε η τραγουδίστρια.