Ζωή Κρονάκη: Στο σπίτι είμαι παραδοσιακή μαμά, τρέχω για όλα - Η έκπληξη από τον σύζυγό της

Δημοσιεύθηκε στις

Η Ζωή Κρονάκη είναι ο πιο ευχάριστος, δοτιτκός, καλοπροαίρετος άνθρωπος που θα γνωρίσεις στο χώρο των media. Το γνωρίζουν καλά όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της. Με έμφυτη ευγένεια σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή!

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, μίλησε στην εκπομπή, Μπαμπά-δες, που αποτελεί... δικό της παιδί! Για πρώτη φορά σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τον πολιτικό μηχανικό σύζυγό της, Τάσο Παναγιώταρη, ο  οποίος έκανε εμφάνιση – έκπληξη στο πλατό της εκπομπής. Μαζί μίλησαν για τη γνωριμία τους, τα 14 χρόνια γάμου και τα δύο παιδιά τους, την 13χρονη Κρίστα και τον 9χρονο Γιώργο.


«Όταν γνωρίστηκα με τον Τάσο, εκείνος είχε το εξής μαγικό, που δεν είναι πολύ εύκολο να το συναντήσεις: ήξερε τι ήθελε. Έχω πολλές φίλες στην ηλικία μου και δεν έχουν ακόμα κάποια σοβαρή σχέση ή δεν έχουν παντρευτεί. Ο Τάσος ήξερε ότι «θέλω αυτό από σένα» και μου το είχε ξεκαθαρίσει. Και κύλησε πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα και πολύ ξεκάθαρα. Αισθάνθηκα αυτή την ασφάλεια και τη σιγουριά ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που πατάει στα πόδια του στα αλήθεια, γιατί μέχρι εκείνο το σημείο ένιωθα ότι εγώ τα ορίζω τα πράγματα. Εκεί κατάλαβα ότι μπορεί να υπάρξει ένας συνοδοιπόρος και αφέθηκα» είπε και συνέχισε μιλώντας για τη σχέση τους: «Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είμαστε ένα ζευγάρι που δεν έχουμε πάρει ποτέ κανένα δώρο, δεν έχουμε γιορτάσει επέτειο, μας τη θυμίζει η κουμπάρα μας. Είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, αγκαλιάζει και φιλάει τα παιδιά του συνέχεια, λέει πολύ το «σ’ αγαπώ», είναι ένας αυστηρός αλλά και δοτικός μπαμπάς», δήλωσε για τον σύζυγό της η Ζωή Κρονάκη.

Εκεί εισβάλλει ο σύζυγος της, ο οποίος παραδέχθηκε ότι την κυνήγησε: «Στην αρχή μου ζήτησε τον αριθμό μου και του τον έδωσα με ένα λάθος ψηφίο επίτηδες», είπε για τη γνωριμία τους η Ζωή Κρονάκη, με τον σύζυγό της να παραδέχεται πως τη διεκδίκησε αρκετά μέχρι να καταφέρουν να είναι μαζί. «Μόλις την είδα, είπα: εδώ είμαστε. Στην αρχή δεν σήκωνε το τηλέφωνο, αλλά την πήρα από απόκρυψη κι επέμεινα».

Τι μαμά είναι όμως η Ζωή Κρονάκη; «Στο σπίτι είμαι παραδοσιακή μαμά, τρέχω για όλα και για όλους. Δίνομαι 100%. Τι σου χρωστάνε τα παιδιά όταν εσύ είσαι επαγγελματίας; Δεν διαφέρω από μια μαμά δασκάλα ή υπάλληλο γραφείου...» είπε, ενώ μιλώντας για τα παιδιά παραδέχθηκε ότι είναι σε δύσκολη φάση. Άλλωστε η εφηβεία είναι απαιτητική... πίστα. «Η κόρη μου είναι ένα παιδί συγκροτημένο, απλά υπάρχει αρκετή αντίδραση. Με τον γιο είναι διαφορετική η σχέση, είναι και μικρούλης, τον κουλαντρίζω περισσότερο. Ανάμεσά τους υπάρχει... χάσμα. Το μόνο κοινό σημείο επαφής είναι ο καβγάς. Υπάρχουν και τρυφερές στιγμές μεταξύ τους, αλλά είναι λίγες» είπε γελώντας.

«Έλα, βάλε κι εσύ το χεράκι σου να μην χωρίσουν...»

Αρχικά η Ζωή Κρονάκη αποκάλυψε για την παιδική της ηλικίας πόσο διατάραξε τις ισορροπίες της το διαζύγιο των γονιών της. «Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και έμεινα έως τα 5 μου χρόνια. Μετά λόγω του διαζυγίου των γονιών μου, μετακόμισα στην Καβάλα και μείναμε με τη γιαγιά και τον παππού. Στα 14 μου η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε έναν υπέροχο άνθρωπο, που συνεχίζουμε να είμαστε όλοι μαζί και να είναι καλά γιατί τους χρωστάω τα πάντα».

Ειδικά για το διαζύγιο εξομολογήθηκε: «Κάποια στιγμή μου είπε ο παππούς μου, ο οποίος δεν ήθελε με τίποτα να χωρίσει η κόρη του, "έλα, βάλε κι εσύ το χεράκι σου να μην χωρίσουν". Αυτό κάπως με είχε βαρύνει τότε, γιατί θεώρησα, ότι κάτι εγώ πρέπει να κάνω σε αυτή την οικογένεια για να μην διαλυθεί. Αλλά του απάντησα: "όχι θέλω να χωρίσουν η μαμά και ο μπαμπάς". Δεν έχω μνήμες πολλές, αλλά για να το πω αυτό κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν σου κρύβω ότι, ακόμα και στις σχέσεις μου ως ενήλικας είχα ένα δισταγμό στο δέσιμο».

Μιλώντας για τον μπαμπά της είπε: «Έλειπε το πρότυπο του μπαμπά, γιατί ο πατριός μου μπήκε στη ζωή μου στα 13. Είχα επικοινωνία με τον μπαμπά μου, αλλά τόσο όσο... Δεθήκαμε μετά, λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Εκείνος αποζητούσε την επικοινωνία, με έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε "λίγο ακόμα"».

Η Ζωή Κρονάκη είναι απόφοιτος της Νομικής (ΑΠΘ) και όπως είπε με έμφαση ότι ήξερε ότι θα γίνει δημοσιογράφος.