Ζωή Κρονάκη: Με τον Τάσο από τον πρώτο μήνα αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί οικογένεια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ζωή Κρονάκη, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Δύο στις 10» της ΕΡΤ, είναι μια μαμά δύο παιδιών, της 13χρονης Κρίστας και του 9χρονου Γιώργου.

Η όμορφη παρουσιάστρια, που ξεχωρίζει στην τηλεόραση για την καλλιέργειά της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή, εξομολογήθηκε ότι γνώρισε τον σύζυγό της Τάσο Παναγιώταρη, από "προξενιό" φίλης και οι δυο τους ταίριαξαν τόσο πολύ που από τον πρώτο μήνα της σχέσης αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια.


Για την γνωριμία με τον σύζυγό της, Τάσο Παναγιώταρη, η Ζωή Κρονάκη είπε: «Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Έμεινα έγκυος στους 8 μήνες της γνωριμίας μας. Από τον πρώτο μήνα αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί οικογένεια και να γίνουμε γονείς. Ήταν ένα «προξενιό» που έγινε από μια κοινή γνωστή».

Όσον αφορά τον ρόλο της ως μητέρα και τα παιδιά της, η Ζωή Κρονάκη σημείωσε: «Η κόρη μου είναι 13 ετών, κάνει πρωταθλητισμό. Ο γιος μου είναι 9 χρονών, είναι πιο ευαισθητούλης. Προσπαθούμε οικογενειακώς να τον δυναμώσουμε. Κάποια στιγμή στο νηπιαγωγείο μου είπε πως ένα αγόρι τον ενοχλεί. Εγώ απευθύνθηκα στη δασκάλα και την επόμενη μέρα το παιδί ήρθε με ένα hansaplast στο κεφάλι. Είπα στον σύζυγό μου να πάει να το διαχειριστεί, γιατί εγώ δε ήξερα πώς».

Με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε και για τη σχέση με τον συμπαρουσιαστή της Δημήτρη Γιαγτζόγλου, παραδεχόμενη ότι υπήρξαν δυσκολίες μέχρι να "δέσουν", αφού δεν γνωρίζονταν πριν.

«Το ότι δουλεύουμε στην ΕΡΤ δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Είμαι πάνω από την εκπομπή 24 στα 7. Με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου δεν γνωριζόμασταν, οπότε μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας δεν ήταν πολύ εύκολο. Σιγά σιγά χτίστηκε αυτή η σχέση», είπε η Ζωή Κρονάκη.