Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στην εγκυμοσύνη πήρα 40 κιλά, έτρωγα δύο φρατζόλες ψωμί την ημέρα»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μια πληθωρική προσωπικότητα. Πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» και ήταν σαρωτική! Μίλησε για όλα: για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη, για τα περιστατικά ζήλειας, για τις εγκυμοσύνες της και τη σχέση με τα δύο τους παιδιά, την 11χρονη Ροζαλία και τον 5χρονο Μιχάλη.

Η art director δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί πόσο ζήλευε τον σύζυγό της. «Απ’ την πρώτη μέρα είπα αυτός είναι δικός μου. Στους τρεις μήνες μείναμε μαζί. Το παιδί ήρθε μετά από 5 χρόνια, είχαμε φάει όλα αυτά τα χρόνια συγκατοίκησης, συντροφικότητας» ανέφερε αρχικά.


«Πολλή ζήλεια - Έχω κάνει όλα τα ξεφτιλίκια»

Στη συνέχεια η Ζενεβιέβ Μαζαρί περιέγραψε τα σκηνικά ζήλειας, αλλά και τα στάδια που πέρασε η σχέση με τον σύζυγό της.

«Πολλή ζήλεια και δεν το έκρυβα ποτέ. Έχει φάει κλωτσιά κάτω απ’ το τραπέζι, ότι την κοιτάει παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει, του έχω πάρει το κινητό. Τα ‘χω κάνει όλα αυτά τα ξεφτιλίκια» παραδέχτηκε και στη συνέχεια περιέγραψε: «Έχουμε πάει σε πάρτι στοκαι έχουμε μπει χέρι-χέρι. Σκάει τύπισσα απ’ την άλλη πλευρά του μαγαζιού και έχει πέσει αγκαλιά επάνω του. Τη σκουντάω και της λέω: έλα κοπελιά, mine» είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην εκπομπή Μαμά-δες.

«Δεν ήθελα από πάντα να γίνω μαμά»

Η γνωστή art director εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να αποκτήσει το δεύτερο παιδί.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν της ξύπνησε ποτέ το μητρικό ένστικτο αλλά ο σύζυγός της, Βασίλης Καρύδης, της το έβγαλε, το συζήτησαν και ξεκίνησαν τις διαδικασίες.

«Δεν ήθελα από πάντα να γίνω μαμά. Δεν πίστευα ότι θα μείνω έγκυος. Το συζητήσαμε, του είπα “Μαζί σου το βλέπω”. Κάναμε την συζήτηση, μου είπε να το ξεκινήσουμε γιατί η κατάσταση ήταν περίεργη. Του είπα να το προσπαθήσουμε με το σκεπτικό ότι δεν θα μείνω έγκυος και έμεινα σχεδόν αμέσως. Οι εγκυμοσύνες ήταν καταπληκτικές, έφαγα τον κόσμο ολόκληρο. Πήρα 40 κιλά, δεν είναι καθόλου μεταφυσικό ρεκόρ. Έτρωγα δύο φρατζόλες ψωμί, ξυπνούσα για να φάω και κοιμόμουν όταν είχα φάει τα πάντα.

Εγώ για 9 μήνες εκτός από το συναίσθημα της πείνας, δεν ένιωθα τίποτα άλλο. Δεν ξύπνησα με το αίσθημα να γίνω μάνα. Έτριβα την κοιλιά μου και ένιωθα ότι τρίβω ένα καζάνι φαγητό. Ένιωθα ότι υπάρχει πολύ φαγητό και κάποιος που το τρώει, δεν ξύπνησε ποτέ το μητρικό ένστικτο», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η ίδια, πριν μείνει για δεύτερη φορά έγκυος, αφού είχαν προσπαθήσει αρκετά με τον σύζυγό της αποφάσισε να χαρίσει στην κόρη της ένα γατάκι, αφού δεν μπορούσε αδερφάκι. Παρόλα αυτά, η ευχή της κόρης της, Ροζαλίας, πραγματοποιήθηκε και ένα μήνα μετά τα γενέθλιά της, η Ζενεβιέβ μαθαίνει ότι περιμένει το δεύτερό της παιδί.

«Θέλαμε δεύτερο παιδί, είχαμε προσπαθήσει πάρα πολύ και δεν μας έβγαινε. Κάποια στιγμή κάναμε ένα give up, και η Ροζαλία ζητούσε επιτακτικά ένα αδερφάκι. Έκανα ένα let go, πήγα πήρα μία γάτα, το πήγα σπίτι και λέω “Ροζαλία, κοίτα να δεις αυτή τη στιγμή έχεις αυτό το γατί”. Μετά από ένα μήνα είχε τα γενέθλιά της, έκανε ευχή να αποκτήσει αδερφό και μου λέει “Μαμά, μου αρέσει το γατάκι αλλά έκανα ευχή να αποκτήσω αδερφό”, και μετά από ένα μήνα έμεινα έγκυος», κατέληξε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.