Βίκυ Βολιώτη: Σκέψεις και για δεύτερη υιοθεσία - «Η Άννα ζητάει αδελφάκι»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Βίκυ Βολιώτη είναι μια ευτυχισμένη μαμά της Άννας. Η ηθοποιός και ο σύζυγος της Σίμος Σαρκετζής επέλεξαν να γίνουν γονείς μέσω της υιοθεσίας, ενός μωρού από την Αιθιοπία. Και τώρα που η κόρη τους μεγάλωσε τους ζητάει αδελφάκι. Κι αυτοί το σκέφτονται πολύ σοβαρά να προχωρήσουν σε δεύτερη υιοθεσία.

Σε συνέντευξή της η Βίκυ Βολιώτη στο Happy Day μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της και τα σχέδια για να υιοθετήσει και δεύτερο παιδί. «Έχω ορκιστεί ότι θα αφιερώνω χρόνο στους ανθρώπους που αγαπώ, κυρίως λόγω προσωπικών απωλειών. Και ως έναν μεγάλο βαθμό το έχω καταφέρει. Νιώθω άσχημα που δε μπορώ να αφιερώσω χρόνο στην κόρη μου. Είναι ο μόνος άνθρωπος που αισθάνομαι ότι θα ήθελα κι άλλο, αλλά δεν έχω χρόνο. Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, παλεύεις με τις τύψεις σου και τον χρόνο που αφιερώνεις στο παιδί σου» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη, η οποία εξομολογήθηκε ότι η κόρη της βλέπει πολλές φορές «ανταγωνιστικά» τη δουλειά της και γκρινιάζει λέγοντας ότι αγαπάει περισσότερο (την εργασία της) και ρωτάει "γιατί φεύγεις τωρα;".


Για τη διαδικασία της υιοθεσίας της κόρης της, η Βίκυ Βολιώτη σημείωσε πως «δεν ήταν εύκολη. Η τελική παραμονή μου στην Αιθιοπία ήταν για ένα μήνα. Όταν την είδα, είπα «αυτό είναι το παιδί μου». Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα, ένιωσα όπως όταν γυρνούν οι γονείς από το μαιευτήριο: ούπς τώρα πώς θα το κάνω μπάνιο, πως θα της αλλάξω πάνα κτλ. Θυμάμαι ότι ήταν μια ατελείωτη ευτυχία και χαρά».

Μιλώντας για πως είναι σύζυγός της ως μπαμπάς απάντησε: «Ο σύζυγός μου συμμετέχει εξίσου ενεργά. Ασχολείται πολύ μαζί της. Τον αγαπάει πάρα πολύ και την αγαπάει πολύ». Ενώ παράδεχθηκε ότι είναι αυστηρή ως μαμά. «Ναι όταν πρέπει είμαι αυστηρή και δεν της αρέσει καθόλου, αλλά δεν γίνεται αλλιώς»

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι υπάρχουν σκέψεις για δεύτερη υιοθεσία. «Ναι υπάρχουν αλλά πολύ γενικά. Ζητάει και η Άννα αδελφάκι. Θα έμπαινα στη διαδικασία ξανά» είπε χαρακτηριστικά.