Βίκυ Βολιώτη & Αλέξανδρος Μπουρδούμης: τι γονείς είναι; Η απάντηση στο "Μαμά-δες"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραντεβού και αυτό το Σάββατο (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και η εκπομπή Μαμά-δες. Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.


Βίκυ Βολιώτη & Αλέξανδρος Μπουρδούμης: τι γονείς είναι; Η απάντηση στο "Μαμά-δες"

Η ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη μιλάει για το ρόλο της ως μαμά και για το παιδί που υιοθέτησε.

Μαθαίνουμε τι ρόλο παίζει το σνακ στην διατροφή των παιδιών και ποια σνακ είναι τα καλύτερα για αυτά.

Ο Άκης και η Βούλα από την Θεσσαλονίκη μαζί με την 9χρονη κόρη τους, κάνουν το γύρο του κόσμου με το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο τους και αποκαλύπτουν στο "Μαμά-δες" τις μοναδικές εμπειρίες τους από τις χώρες που πέρασαν.

Η σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη  με τη βοήθεια του γιου της φτιάχνει "Κρεμώδες κοτόπουλο με πατάτες"

Η τραγουδίστρια Τερέζα που την δεκαετία του 90 έκανε τεράστια επιτυχία μιλάει, για τα μαθήματα μουσικής που κάνει σε παιδιά και για το πόσο καλό κάνει στα παιδιά η επαφή τους με την μουσική.

Στη στήλη "Μπαμπά μίλα" έρχεται ο αγαπημένος ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης που πρόσφατα έγινε γονιός και μας μιλάει για το γιο του.

Μην χάσετε την εκπομπή Μαμά-δες κι αυτό το Σάββατο στις 17:00.