Βίκυ Χατζηβασιλείου και Θανάσης Κουρλαμπάς μιλούν για τη σχέση τους με τα παιδιά τους στο "Μαμά-δες"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Όλες τις απορίες σε εγκύους, μαμάδες και μπαμπάδες επιχειρεί να λύσει η Ζωή Κρονάκη μέσα από την εκπομπή της, Μαμά-δες, κάθε Σάββατο απόγευμα (17:00) στην ΕΡΤ2.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.


Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με ανθρώπους που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στη στήλη "Μαμά μίλα" μιλά για την σχέση της με τα παιδιά της, σε μια ξεχωριστή μαμαδίστικη κουβέντα με τη Ζωή Κρονάκη.

Ο παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης μας εξιστορεί την ιστορία του και πως κατάφερε να γίνει πατέρας με την βοήθεια του μέντοριγκ ΑΜΕΑ του Αρεταίειου νοσοκομείου.

Στη στήλη cooking έρχεται η Μάγκυ Ταμπακάκη ενώ η Αννούσα Μελά δίνει συμβουλές styling.

Βίκυ Χατζηβασιλείου και Θανάσης Κουρλαμπάς μιλούν για τη σχέση τους με τα παιδιά τους στο "Μαμά-δες"

Τέλος ο αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς μιλά για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για την μοναδική σχέση που έχει με τα παιδιά του.

Οι Μαμά-δες και η Ζωή Κρονάκη έρχονται και αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2 με πλούσια θεματολογία.