Βάσω Γουλιελμάκη: Όλο το χωριό έμαθε ότι είμαι έγκυος από τις φωνές μου

Δημοσιεύθηκε στις

Η Βάσω Γουλιελμάκη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή "Μαμά - δες" με την Τζένη Θεωνά και είχε εξομολογητική διάθεση. Αποκάλυψε την απερίγραπτη χαρά που ένιωσε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, ενώ παραδέχθηκε και λάθη της, όπως ότι ίσως βιάστηκε να πάρει διαζύγιο και δεν το πάλεψε με τον πρώην σύζυγό της Σωκράτη Αλαφούζο.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη γέννηση της κόρης της περιγράφοντας πώς και για αυτή και για τον πρώην σύζυγό της, ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έγινε 15γουστο στην Κρήτη, με τον Σωκράτη Αλαφούζο να βλέπει πρώτος το θετικό τεστ. Η ίδια αρχικά ένιωσε συγκίνηση και μετά άρχισε να φωνάζει από τη χαρά της, θέλοντας να ενημερώσει τη μαμά της, οπότε την άκουσε όλο το χωριό.


Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Σωκράτη Αλαφούζο.

"Δεν ξέρω αν το χειριστήκαμε σωστά ή λάθος.Όσο μεγαλώνω λέω πολλά "δεν ξέρω". Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα ότι έτσι πρέπει να γίνει, τελείωσε, δεν ξέρω αν βιάστηκα. Πήρα μεγάλες αποφάσεις και γρήγορα και τις ανακοινώσαμε και οι δύο στο παιδί και τις ακολουθήσαμε. Εκείνη τη στιγμή πιστέψαμε και οι δύο ότι ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Κάποια πράγματα έπρεπε να τα ξανασκεφτώ" είπε αρχικά η ηθοποιός στην Τζένη Θεωνά.

Στην συνέχεια η Βάσω Γουλιελμάκη πρόσθεσε με εξομολογητικό τόνο:"Έπρεπε να είχα επιμείνει περισσότερο, έπρεπε να ξανασκεφτώ κάποια πράγματα και να μου δοθεί περισσότερος χρόνος. Δεν είμαι κατά του γάμου, ούτε πιστεύω ότι ο γάμος φθείρει τα ζευγάρια. Εγώ πιστεύω ότι ήταν ανώριμη σκέψη. Οι ώριμοι άνθρωποι πιστεύω το παλεύουν περισσότερο".