Βασίλης Κικίλιας: Η συγκίνησή του για την Τζένη Μπαλατσινού και την απόφαση να αποκτήσουν παιδί

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού έχουν κάθε λόγο για να είναι ευτυχείς. Ο σημαντικότερος είναι ο γιος τους Παναγιώτης – Αντώνιος που τους έχει «πάρει τα μυαλά».

Ο Υπουργός Τουρισμού φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού και, μεταξύ άλλων, μίλησε με συγκινητικά λόγια για την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μετά τον τοκετό, αλλά και για τον ενάμιση έτους γιο τους.


«Ξυπνάω μία ώρα νωρίτερα το πρωί, πριν πάω στο Υπουργείο και παίζω μία ώρα μαζί του και χαίρομαι. Φυσικά, το βράδυ αν τον προλάβω, αλλά και το Σαββατοκύριακο. Είναι χαμογελαστό μωρό και αεικίνητο. Κάνει σκανδαλιές και χαμογελάει μετά, οπότε ο μπαμπάς και η μαμά στα πατώματα. Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν ευλογία για εμάς» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας για το ενάμιση έτους αγγελούδι τους.

Για τις δύσκολες στιγμές του τοκετού, ο Βασίλης Κικίλιας δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. «Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος που περάσαμε γιατί ήταν μέσα στην πανδημία. Γιατί η απόφαση που πήρε η γυναίκα μου, έχοντας τρία φανταστικά παιδιά, με έκανε να καταλάβω πόσο καλή μάνα είναι και πόσο πολύ αγαπάει την οικογένεια. Με έκανε να αισθανθώ ότι είναι ωραίο να ανήκεις κάπου. Αυτές ήταν και οι εικόνες από τους γονείς και την οικογένειά μου.

Η απόφαση ήταν δική της, δε μπορούσα με τίποτα να πω σε έναν άνθρωπο που είχε κάνει ήδη έναν κύκλο ζωής, «έλα να κάνουμε παιδί με το ζόρι». Ήμασταν μαζί ήδη, είχαμε παντρευτεί, δεν θα άλλαζαν τα πράγματα. Αγαπάς έναν άνθρωπο και τον σέβεσαι… Πήρε εκείνη την απόφαση να δοκιμάσουμε, να προσπαθήσουμε κι αυτό εμπεριείχε σε αυτές τις ηλικίες κι έναν κίνδυνο παραπάνω. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος, δεν έχω μιλήσει γι’ αυτήν, δεν ήρθα εδώ γι’ αυτό τον λόγο. Την έχουμε κρατήσει για εμάς, αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν μία χαρά»