Βασιλική - Βασίλης: Τι σημαίνει το όνομά σας;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Βασιλική - Βασίλης: Τι σημαίνει το όνομά σας;

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός


Το όνομα Βασίλειος σημαίνει : o του Βασιλιά , ο ανήκων στον Βασιλιά , ο Βασιλικός.

Σημ.: To αραβικό όνομα Basil(= γενναίος) είναι απλή ομοηχία και δεν είναι ελληνικό.

Το όνομα Βασιλική σημαίνει : η του Βασιλέως .// ηγεμονική , ευπατρίδισσα

Το Β ως αρχικό γράμμα (ο βασικός λίθος του ονόματος).

Λειτουργείτε με συναίσθημα κι όχι με την στενή λογική. Πολλές φορές όμως αυτό σας κάνει και ξεπερνάτε τα όρια και τότε αρχίζουν τα δεινά σας. Οι γύρω σας πολλές φορές θέλουν κι επιτυγχάνουν να εκμεταλλευθούν , την εμπιστοσύνη που τους δείχνετε.

Τα αλτρουιστικά σας αισθήματα κι η αγάπη για τον πλησίον σας, δεν πρέπει να σας κάνουν να ξεχνάτε το δικό σας συμφέρον. Μάθετε ότι οι άλλοι δεν σκέπτονται υποχρεωτικά όπως εσείς.

Το «Β» ανήκει στην συνεργατική τριάδα, στην Σελήνη κι στον Καρκίνο κι έχει σαν έμβλημα του το άγκιστρο και έχει σαν τυχερή μέρα την Δευτέρα.

-Το κεντρικό γράμμα του ονόματος Βασίλειος (για όσα ονόματα έχουν μονό πλήθος γραμμάτων).

Το «Λ» ως κεντρικό γράμμα (κολώνα του ονόματος Βασίλειος) μας πληροφορεί ότι ο Βασίλειος έχει την ικανότητα να φέρνει την ισορροπία σε πολλούς τομείς στην ζωή του.

Το Βασιλική δεν έχει κεντρικό γράμμα καθώς έχει 10 γράμματα.

-Ο Oνομαστικός Αριθμός των ονομάτων ‘’ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ’’ , ‘’ ΒΑΣΙΛΙΚΗ’’.

Ο αριθμός που ισούται με το άθροισμα όλων των γραμμάτων του ονόματος μας δείχνει με ποιον τρόπο ο/η κάτοχος του ονόματος θα ζήσει την ζωή του/ης , τι θα επιχειρήσει να αποκτήσει στην ζωή του/ης , ποια είναι η ‘’αύρα’’ του /ης.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αθροίζει τον αριθμό 21 (20+1=2+1=3). Αποτελεί τον αριθμό της πλήρους έκφρασης .Η αφύπνιση (ο αριθμός 20) της προσωπικότητας του ατόμου (το 1 είναι ο αριθμός της ατομικότητας) , που εκφράζεται (το 3 δείχνει ικανότητα έκφρασης) σε υψηλό ψυχοπνευματικό επίπεδο .

ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αθροίζει τον αριθμό 19 (1+9=10=1).Ειναι ο αριθμός της αναγέννησης , της πραγματοποίησης. Είναι το άτομο (το 1 είναι ο αριθμός της ατομικότητας ) που απευθύνεται στους άλλους (το 9 δείχνει την παγκοσμιότητα ,το μεγάλο κοινό) για να τους προσφέρει γνώσεις –πολύτιμες πληροφορίες.

Για να καταφέρει αυτό τον στόχο του πρέπει να πληρώσει καρμικά χρέη μέσα σε τούτη την ζωή να αναγεννηθεί δλδ μέσα από τους πόνους του και να λάμψει όπως ο Ήλιος (το 19 είναι η κάρτα του Ήλιου στο σύστημα της Ταρώ)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!