Τζένη Μπαλατσινού: Πώς είναι το παιδικό δωμάτιο του γιού της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Την απόλυτη ευτυχία ζουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, εδώ και 2,5 μήνες που έχει έρθει στον κόσμο ο γιος τους.

Το μωρό, που θα πάρει το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος, έχει κάνει το ζευγάρι να αλλάξει τις προτεραιότητές του. Συχνά, τους βλέπουμε στον Εθνικό Κήπο, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι, να κάνουν βόλτες τον μικρό στο καρότσι του, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό. Συνήθως είναι η Τζένη που βγάζει βόλτα τον μικρό με φίλες της και όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, τοὺς συνοδεύει και ο υπουργός Υγείας.


Η ευτυχισμένη μανούλα ανέβασε μία φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο του Κικίλια junior. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε ένα δώρο που δέχθηκε ο μικρούλης, με την Τζένη Μπαλατσινού να ευχαριστεί δημοσίως τη φίλη της. Πρόκειται για δύο φορμούλες κι ένα μπουρνούζι, τα οποία κρέμασε στην πόρτα του παιδικού δωματίου, το οποίο είναι σε γαλάζιο χρώμα με λευκά συννεφάκια. Και η διακοσμητική κρεμάστρα με τα καραβάκια, που βρίσκεται πίσω από την πόρτα είναι στα ίδια χρώματα.

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς είναι το παιδικό δωμάτιο του γιού της