Τζένη Μπαλατσινού: Ο μικρός της γιος σε νέες... περιπέτειες - Απολαυστικό βίντεο

Δημοσιεύθηκε στις

Ο μικρός γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτης - Αντώνιος συμπληρώνει τον 1,5 χρόνο ζωής κι όπως όλα τα παιδάκια στην ηλικίας του ανακαλύπτει τον κόσμο γύρο του. Εξευρενά τα πάντα γύρω του.

Ο μικρός άφησε τα παιχνίδια του και αποφάσισε να το παίξει... Μπάμπα ο μάστορας! Η Τζένη Μπαλατσινού μάς έδειξε τον γιο της επί τον έργον! Κατέγραψε τα καμώματα του Παναγιώτη – Αντώνιου σε βίντεο και τα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.


Τι έγινε λοιπόν... Η επιχειρηματίας πιθανότατα θέλησε ένα βάλει κάποιο πλυντήριο ρούχων και ο Παναγιώτης - Αντώνιος την ακολούθησε κι άρχισε να παίζει με τα κουμπιά του πλυντηρίου. Αυτό έκανε διάφορους θορύβους, φωτάκια αναβόσβηναν, κάτι που εξίταρε τον μικρό, αλλά όχι την μαμά του, η οποία αντιλήφθηκε ότι είναι ώρα για το ... πάρκο.

«Αν δεν πάμε σύντομα στο πάρκο, όλες οι συσκευές στο σπίτι θα χρειαστούν επισκευή. 😎🦋#μπακλαβάς @vkikilias ❤️» αστειεύτηκε στη λεζάντα της ανάρτησής της η λαμπερή επιχειρηματίας και τάγκαρε τον πολυάσχολο σύζυγό της, και υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τη ζωή με τον Παναγιώτη - Αντώνιο, καθώς τον καμαρώνουν να μεγαλώνει.