Τζένη Διαγούπη στο «Μαμά-δες»: «Ήμουν στα 33 όταν έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Τζένη Διαγούπη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Μαμά-δες» και την Ζωή Κρονάκη, και μίλησε για το γεγονός ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Παράλληλα μίλησε για το bullying, που έχει δεχθεί για τα κιλά της αλλά και για το ελληνικό #MeToo.

Η ηθοποιός έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση. «Από πάρα πολύ μικρή έμαθα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω ένα παιδί λόγω προβλημάτων υγείας. Δεν το συνειδητοποίησα αλλά όταν πέρασε ο καιρός κατάλαβα ότι δεν θα μπορέσω να έχω ένα δικό μου, φυσικό παιδί, οπότε ίσως κάποια στιγμή θα μπορούσα να υιοθετήσω. Υπήρξε μία επέμβαση που έκανα και δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί» εξήγησε η Τζένη Διαγούπη.


«Ήμουν στα 33 όταν το έμαθα. Δεν μου φάνηκε κάτι παράξενο, μετά τα 40 είπα ότι θα ήθελα να βρω ένα παιδί και να το μεγαλώσω αλλά είναι δύσκολες οι συνθήκες», συνέχισε η ηθοποιός.

Μιλώντας για το bullying, που ε΄πιε δεθεί για τα παραπανίσια κιλά, τόνισε πως «Από την αρχή του κόσμου υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Το “φαίνεσθαι” είναι το πρόβλημα, το μέσα μας δεν φαίνεται. Τα κιλά μπαίνουν και βγαίνουν, ο άνθρωπος όμως παραμένει ο ίδιος. Αν δεν μας θέλει ένας γκόμενος επειδή είμαστε χοντρές δεν πειράζει κι αυτός κάποιο πρόβλημα θα έχει», είπε.

Για το ελληνικό #MeToo

Η Τζένη Διαγούπη έχει μιλήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν υπέρ των γυναικών που βρίσκουν το θάρρος να προβούν σε καταγγελίες, όσο και για τις δικές της προσωπικές εμπειρίες.

«Πρέπει να λέμε τι μας συμβαίνει γιατί έχουμε ένα πολύ μικρό βήμα, όχι κάτι μεγάλο και πρέπει να μιλάμε στον κόσμο. Δηλαδή να μην κρύβουμε τα πράγματα. Αν δεν τα πούμε, αυτά μεγαλώνουν και βλέπουμε τι γίνεται όταν ένα πράγμα μεγαλώνει. Αναφέρομαι στα πάντα».

«Στο ελληνικό #metoo εγώ δεν βάζω πουθενά το λιθαράκι μου, απλά λέω τι μου έχει συμβεί εμένα και αν σας έχει συμβεί και σας να μην κάνετε πίσω αλλά να το πείτε».

«Εγώ δεν έχω έρθει σε τέτοια δύσκολη θέση. Τώρα αν κάποιος μίλησε άσχημα πάνω στην πρόβα ή πάνω στο γύρισμα, αυτό θεωρώ πως μετά το ξεχνάς. Περνάει. Αλλά όταν κάποιος έχει βιάσει την ψυχή σου, γιατί για το σώμα σου δεν θέλω να το συζητήσω, είσαι σε μια δύσκολη κατάσταση εκείνη τη στιγμή και μάλλον, όπως αποδείχθηκε, το κουβαλάς για πάρα πολύ καιρό πάνω σου» κατέληξε η ηθοποιός.