Το παιδί Σκορπιός είναι αρχηγός: Ποια επαγγέλματα του ταιριάζουν

Δημοσιεύθηκε στις

Το παιδί Σκορπιός: Γενέθλια: 23.10 - 22.11
Ποιότητα: Σταθερό -Κυβερνήτης: Πλούτωνας και Άρης Στοιχείο: Νερό - Πολύτιμος λίθος: Τοπάζι

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Επαγγέλματα που τους ταιριάζουν: ερευνητής, ντετέκτιβ, ψυχολόγος, οικονομολόγος, θεραπευτής

Φώς και Σκοτάδι, Καλό και Κακό, Ζωή και Θάνατος, γίνονται ένα στο ζώδιο του Σκορπιού. Μέσα τους υπάρχουν όλα και κάθε Σκορπιός, σε κάποια στιγμή της ζωής του, θα κληθεί να επιλέξει. Να διαλέξει είτε το φώς, και έτσι να πιάσει ανώτερες στιβάδες συνειδητότητας και να σκορπίσει φώς και στους άλλους γύρω του. Είτε, να διαλέξει το σκοτάδι και έτσι να μείνει στις κατώτερες ενεργειακές στιβάδες του ζωδίου του.

Το όγδοο ζώδιο στην σειρά λοιπόν, μαζί με τον Ιχθύ, είναι τα δύο πιο εσωτερικά ζώδια. Επεξεργάζονται τα πάντα μέσα από το δικό τους εσωτερικό φίλτρο. Είναι έντονα συνδεδεμένο με την ενέργεια και η σωστή χρήση αυτής από μέρους τους, μπορεί να τους εξυψώσει σε πλάσματα ιδιαίτερα φωτεινά που έχουν την ικανότητα να μεταμορφώσουν τον κόσμο. Γιατί η πλουτώνια ενέργεια του Σκορπιού, δεν είναι μία τυχαία ενέργεια. Είναι αυτή που τους καθιστά αρχηγούς και κανείς δεν μπορεί να τους εξουσιάσει. Είναι ενέργεια μοναδική και έντονη. Μαγική και μεταμορφωτική, αυτή που τους κάνει μοναδικούς μαχητές. Είναι μια πυρηνική ενέργεια μεγατόνων, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό, αλλά μπορεί και να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της! Γιαυτό, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δείξετε στον μικρό Σκορπιό την τεράστια δύναμη που κρύβει μέσα του, να την ελέγχει προς όφελός του και να την στρέψει σε πιο δημιουργικές ασχολίες.

Εάν θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε το ζώδιο αυτό με μια λέξη, τότε αυτή θα ήταν η λέξη: ένταση! Για τον Σκορπιό, δεν υπάρχει γκρι. Υπάρχει άσπρο και μαύρο. Ή όλα, ή τίποτα. Είναι άνθρωποι μαγνητικοί και των άκρων. Τα ζούνε όλα με ένταση, μα κυρίως το συναίσθημα, το οποίο έχουν την τάση να προσπαθούν να ελέγξουν. Προσπαθούν να παρατηρήσουν και να κοντρολάρουν αυτά που νιώθουν.

Αγαπημένη τους ασχολία βέβαια είναι να παρατηρούν τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα των άλλων, αλλά απαγορεύεται οι άλλοι να παρατηρούν αυτούς. Ιδανικά, θα ήθελαν να είναι κάπου ασφαλείς και να παρατηρούν τον κόσμο, τα συναισθήματα, τις αντιδράσεις, τα γεγονότα. Γιατί, έχουν την ανάγκη να γνωρίζουν, αλλά οι ίδιοι ανοίγονται εξαιρετικά δύσκολα ή τουλάχιστον όχι προτού να νιώσουν εμπιστοσύνη. Το τι νιώθει ένας Σκορπιός, είναι δική του προσωπική, εσωτερική υπόθεση και μόνο! Γιαυτό και συχνά κατηγορούνται ως μυστικοπαθείς. Μυστικά, ένταση, συναισθήματα, δύναμη, μυστήριο, πάθος! Όλα συνυπάρχουν εδώ και γίνονται ένα. Ειδικά το πάθος είναι η ειδικότητά τους. Αν ένας Σκορπιός αποφασίσει να καταπιαστεί με κάτι, δεν θα κάνει εύκολα πίσω, μέχρι να νικήσει. Μέχρι να καταφέρει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του. Το πείσμα και η επιμονή ενός Σκορπιού, μπορούν να μετακινήσουν βουνά.

Ποια είναι όμως η μαγική τους ικανότητα;

Η μεταμόρφωση και η αναγέννηση. Μπορούν στην κυριολεξία να ξαναγεννηθούν από τις στάχτες τους και να συνεχίσουν την ζωή τους. Οτιδήποτε και αν βιώσει αυτό το παιδί, έχει το σθένος και τις αντοχές να το ξεπεράσει. Γιατί είναι αυτό που λέμε «δυνατός άνθρωπος» και καλό θα ήταν να του έχετε εμπιστοσύνη γιατί απλά ότι και αν γίνει, θα τα καταφέρει και μέσα του το ξέρει αυτό.

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019