Το My First κατέκτησε το Silver βραβείο στα ελληνικά «Green Awards» 2023

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το πρωτοπόρο προϊόν My First με οικολογική συνείδηση κατέκτησε το Silver βραβείο στην κατηγορία Green Kids Toy Product στα «Green Awards» 2023.

Η τελετή απονομής των Green Awards 2023, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας. Για 3η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν η αριστεία και η καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν GREEN οικονομία και Eco Living. Συνολικά, διακρίθηκαν 64 εταιρείες, φορείς και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας.


Η Scoot and Ride πιστεύει ότι ένα προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής είναι το λιγότερο επιβλαβές για το περιβάλλον. Έχει καταφέρει να μειώσει την ποσότητα των απορριμμάτων, υλοποιώντας την αυτόματη συναρμολόγηση και καταργώντας μέρη που δεν ήταν απαραίτητα. Τα προηγούμενα χρόνια εξοικονόμησε 9 τόνους πλαστικού υλικού καταργώντας την αλόγιστη χρήση της πλαστικής σακούλας και συνεχίζει να προσπαθεί για να αυξήσει την ποσότητα ανακυκλώσιμων υλικών.

Το πρωτοπόρο προϊόν My First με οικολογική συνείδηση κατέκτησε το Silver βραβείο στην κατηγορία Green Kids Toy Product στα «Green Awards» 2023, όπου ήταν και το μοναδικό παιχνίδι που κατάφερε να βραβευτεί.

Το My First - 3 σε 1 - κατάλληλο από 6 μηνών μετατρέπεται από βάθρο στήριξης σε περπατούρα αλλά και σε σανίδα. Δημιουργήθηκε από ανακυκλώσιμο αντικραδασμικό υλικό, ιδανικό για τα πρώτα βήματα του μωρού, μαθαίνοντας το να στέκεται, να περπατάει και να ανακαλύπτει την ισορροπία, χαρίζοντας διασκέδαση!

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς τις χημικές ουσίες BPA και PVC, ακολουθώντας τα πρότυπα CE, EN71, ASTM και F963.

Εφευρίσκοντας τον μηχανισμό 3 σε 1 και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, προσφέρει ένα ανθεκτικό οικολογικό προϊόν που μπορούν τα μωρά να χρησιμοποιήσουν με διαφορετικούς τρόπους και σε διαφορετικές φάσεις της ανάπτυξή τους!

Το My First κατέκτησε το Silver βραβείο στα ελληνικά «Green Awards» 2023