Θοδωρής Μαραντίνης: Σε όλα τα παιδιά ο χωρισμός αφήνει ένα παράπονο

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στο "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα, μέχρι και για το ύψος του! Ο γνωστός τραγουδιστής συζήτησε για την καριέρα του με τους «Onirama», την εμπειρία του ως πατέρας, και τις κριτικές που δέχεται για την εμφάνισή του.

Όταν μπήκε στο πλατό, ο παρουσιαστής του είπε: «Είσαι πάντα πολύ κομψός και όμορφος. Θα σου πω κάτι: αν μου άρεσαν οι άντρες, αν ήμουν γκέι, θα μου άρεσε πολύ να έχουμε σχέση», ανέφερε χιουμοριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε: «Θα περνούσαμε πολύ ωραία, να ξέρεις. Δεν ροχαλίζω, δεν πιάνω πολύ χώρο στο κρεβάτι και καμιά φορά μαγειρεύω».

Σχετικά με τον χρόνο που αφιερώνει στους γιους του, είπε: «Έχω πολλές υποχρεώσεις και τα παιδιά μου πολλές μέρες, μεγαλώνουν και δίνω προτεραιότητα σε αυτά. Τα έχω τρία βράδια την εβδομάδα. Είναι μια μεταβατική φάση τώρα», ανέφερε για τους γιους που απέκτησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μετά το διαζύγιο, η προτεραιότητά μου έγιναν τα παιδιά και επειδή μεγαλώνουν, θέλω να είμαι εκεί για αυτά. Μπορεί να ακυρώσω γυρίσματα και δουλειές για να είμαι μαζί τους. Ο χωρισμός αφήνει παράπονα στα παιδιά, αλλά το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν μικρότερα και να παίρνουν πολλή αγάπη», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για τα σχόλια που δέχεται για το ύψος του, είπε: «Μια φορά μπήκα στο Google να ψάξω κάτι για μένα. Πατώντας Μαραντίνης είδα ότι αναζητούσαν “διαζύγιο”, “σχέση” και το δεύτερο ήταν το “ύψος”. Καμιά φορά όταν κάποιος θέλει να με προσβάλει θα πει: “Α, τον κοντό”», ανέφερε για τα σχόλια που λαμβάνει για το ύψος του.

«Δεν με νοιάζει, ποτέ δεν με απασχόλησε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει…», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα μέτρησε on air τον γνωστό τραγουδιστή.