Θάλεια Ματίκα και Θανάσης Βισκαδουράκης στις Μαμάδες στην ΕΡΤ2

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραντεβού το Σάββατο το απόγευμα (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και οι Μαμά-δες. Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Αυτή την εβδομάδα η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα έρχεται στις "Μαμά - δες" και μιλάει για τα δυο παιδιά της και τις αλλαγές που έφεραν στη ζωή της.


Η Μαρία, μια γυναικά που έφυγε πριν χρόνια από την Αθήνα για να ζήσει στη Σίκινο, λίγο πριν γεννήσει μιλάει για τις δύο αποτυχημένες εξωσωματικές που έκανε και πως κατάφερε τελικά να μείνει έγκυος.

Η νευροβιολόγος Ζέτα Γάκη συμβουλεύει τους γονείς για το πόσο χρόνο μπορούν να περνούν τα παιδιά τους μπροστά σε μια οθόνη και αποκαλύπτει ποια σημαντικά προβλήματα μπορεί να προκληθούν σε ένα παιδί που παρακολουθεί περισσότερες ώρες τηλεόραση, tablet ή κινητό.

Η αγαπημένη μαγείρισσά Μαματσίτα μπαίνει ξανά στην κουζίνα με τη μικρή Κίρα και φτιάχνουν χριστουγεννιάτικη σαλάτα με κρουτόν από φύλλο σφολιάτας και ρόδι.

Μαθαίνουμε τα πάντα για τη ρομποτική για παιδιά. Πως βοηθάει τα παιδιά να σκέφτονται και να λειτουργούν στην καθημερινότητα τους.

Θάλεια Ματίκα και Θανάσης Βισκαδουράκης στις Μαμάδες στην ΕΡΤ2

Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μιλάει για τα δυο παιδιά που μεγαλώνει μόνη της, αλλά και το πρόβλημα στον εγκέφαλο που της προκαλεί κενά μνήμης.

Για το τέλος ο Θανάσης Βισκαδουράκης έρχεται στην εκπομπή και στη στήλη «Μπαμπά μίλα» και μιλάει για το γιο του Ιερώνυμο. Πως άλλαξε η ζωή του όταν στα 45 έγινε πατέρας αλλά και για τον δικό του πνευματικό πατέρα τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο που τον μεγάλωσε.

Στις Μαμά - δες και αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ 2.