Τα πρώτα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το γιο της: «Ζούμε ένα θαύμα» - Τι είπε για τον πεθερό της

Δημοσιεύθηκε στις

Ξεχειλίζουν από ευτυχία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος από τη στιγμή που έγιναν γονείς!

Η παρουσιάστρια την περασμένη Τρίτη 3 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2.800 κιλ.


Σήμερα η οικογένεια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο Ιασώ, με τον μπαμπά να μεταφέρει τον γιο του στο πορτ μπεμπέ και την Κωνσταντίνα, να λάμπει. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει ο γιος τους να πάρει το όνομα Βλάσσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη, τον Βλάσση Σταθοκωστόπουλο, πολύ γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία.  για πολύ γνωστό

Η Κωνσταντίνα μάλιστα μίλησε πρώτη φορά για τον γιο της. «Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή… Το μωρό είναι καστανόξανθος.

Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς.Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους ήρθε λίγο νωρίτερα. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει.

Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο με τον γυναικολόγο της Παναγιώτη Ψαθά να αναφέρει πως ο γιος του ζευγαριού μοιάζει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Δείτε το ευτυχισμένο ζευγάρι σε φωτογραφία που ανάρτησε την Πρωτοχρονιά η Κωνσταντίνα, λίγο πριν... έρθει ο πελαργός.