Τα πιο όμορφα γενέθλια της ζωής της γιόρτασε η μαμά Χριστίνα Μπόμπα (vid)

Δημοσιεύθηκε στις

Την πιο όμορφη περίοδο της κοινής τους ζωής διανύουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, αφού έγιναν γονείς. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες μέρες στο σπίτι με τις δίδυμες κόρες του.

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Χριστίνα Μπόμπα, διότι έχει γενέθλια, συμπλήρωσε τα 33 της χρόνια. Γιορτάζει πρώτη φορά ως μαμά και ο παρουσιαστής της ευχήθηκε με ένα μοναδικό τρόπο. Την απαθανάτισε στον καναπέ, αγκαλιά με ένα από τα δύο μωράκια τους, ενώ της θύμισε το βίντεο που είχε ανεβάσει πριν από d;yo χρόνια, όταν της ευχόταν να γίνει… διπλή! Τελικά η Χριστίνα έγινε τριπλή, με τα δίδυμα και η φετινή ευχή του συζύγου της ήταν να γίνει… τετραπλή! Λέτε να προετοιμάζει το έδαφος για ένα... διάδοχο ακόμα;


«HAPPY BIRTHDAY ζωή μου! Στα πολυυυυυ διαφορετικά γενέθλιά σου φέτος! Κανονικά εγώ έπρεπε να σου κάνω δώρο, αλλά μου έκανες εσύ το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου πριν λίγες μέρες» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στο βίντεο που ανέβασε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Φυσικά ο Σάκης της ετοίμασε ένα μικρό πάρτυ για... τέσσερις με μια εντυπωσιακή τούρτα και μπαλόνια που μαρτυρούσαν την ηλικία.

"Happy birthday to me… με τα φετινά γενέθλια να φέρνουν τα καλύτερα δώρα! Ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές όλων!" έγραψε η influencer κάτω από τη φωογραφία της με την τούρτα της, ευχαριστώντας τους φίλους της για τις αμέτρητες ευχές.