Συνεχίζεται το θρίλερ με την 23χρονη Εριέττα - Δεν έχει βρεθεί ίχνος της - Βουβός πόνος για τους γονείς της

Δημοσιεύθηκε στις

Ένα δράμα χωρίς τέλος ζουν οι γονείς της 23χρονης Εριέττας της φοιτήτριας αρχιτεκτονικής από τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς δεν ταυτοποιήθηκε ακόμα το δείγμα DNA που έδωσαν. Η 23χρονη επέβαινε στο 2 βαγόνι της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε μετωπικά, με εμπορευματική, την περασμένη Τρίτη στα Τέμπη.

Οι γονείς της μετέβησαν από την πρώτη στιγμή στη Λάρισα και προσπάθησαν να βρουν ίχνη της τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο σημείο της τραγωδίας. Όμως μέχρι τώρα κανείς δεν μπορεί να τους δώσει κάποιο στοιχείο για το παιδί τους.


Σύμφωνα με την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στη Λάρισα, Ρουμπίνη Λεονταρή, στην υπηρεσία δεν έχουν κάποιο στοιχείο για την άτυχη Εριέττα. «Δεν έχουμε μέχρι στιγμής μια σορό που να αντιστοιχεί στο DNA της οικογένειας. Αν ήταν στο κέντρο της πολύ μεγάλης φωτιάς, σαφώς θα μπορούσε και να μη βρεθεί. Η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής στο σημείο που η φλόγα ήταν λευκή, ήταν περίπου 1.000-1.100 βαθμούς Κελσίου. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι όποιος βρέθηκε σε εκείνο το σημείο μπορεί και να μην βρεθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε απόγνωση οι γονείς

Σε απόγνωση βρίσκονται οι γονείς της Εριέττας, περίπτωση που συνιστά ορφανό δείγμα DNA.

Καθώς οι μέρες κυλούν και η έρευνα έχει ολοκληρωθεί, δεν έχουν κανένα νέο από το παιδί τους. Έχουν να επικοινωνήσουν μαζί της από το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

Φίλη της αγνοούμενης φοιτήτριας μιλώντας στο Star δήλωσε πως η Εριέττα βρισκόταν στο βαγόνι 2 και είχε έρθει στην Αθήνα. «Ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο», είπε και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι με καλλιτεχνικές τάσεις. Ζωγράφιζε κιόλας, ήταν ένα αγγελούδι, ήπιο, γλυκό. Είμαστε πάρα πολύ χάλια» είπε συγκινημένη η φίλη της.