Σύλβια Δεληκούρα: Τι απαντά στον γιο της όταν της ζητά φωτογραφίες του γάμου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Σύλβια Δεληκούρα είναι μητέρα ενός αγοριού, του Ορφέα, μαθητή δημοτικού, ο οποίος μονοπωλεί τον προσωπικό της χρόνο.

Η γνωστή ηθοποιός είναι αυθόρμητη και απαντά πάντα με απόλυτη ειλικρίνεια, με... αλατοπίπερο το χιούμορ. Σε συνέντευξή της στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για την προσωπική της ζωή δίπλα στον σύντροφό της, Δημήτρη, αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκαν, αλλά και τι απαντά στο γιο της που της ζητά φωτογραφίες από το γάμο τους...


Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν παντρεύτηκαν ποτέ με τον σύντροφό της, γιατί όταν της έκανε πρόταση γάμου αυτή αρνήθηκε (αν και έκανε κρυφά πρόβα νυφικού), ενώ όταν εκείνη άλλαξε γνώμη, ο αγαπημένος της δεν είχε πλέον την ίδια διάθεση…

Είμαι μια τρελή μάνα και το παιδί μου φυσιολογικό

«Ο Ορφέας είναι 8 στα 9 τώρα και είμαστε λίγο στην τρέλα. Τα παιδιά είναι πιο έντονα. Πηγαίνει τρίτη δημοτικού και διαβάζουμε συνεχώς, έχει πάρα πολλά μαθήματα. Δεν διαβάζει από μόνος του πολύ, εγώ τρέχω από πίσω με τα βιβλία σαν την τρελή. Προσπαθεί πολύ όμως, είναι πολύ καλός στις ξένες γλώσσες. Ξεκίνησε με Αγγλικά – Γαλλικά», είπε η ηθοποιός για τον γιο της.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω πως εγώ είμαι η τρελή και το παιδί μου είναι φυσιολογικό, μόνο που έχει μια τρελή μάνα. Ό,τι ζητάει είναι αυτά που ζητάει κι ένα παιδί της ηλικίας του», πρόσθεσε η Σύλβια Δεληκούρα για τον γιο της.

ΜΙλώντας για τον σύντροφο της Δημήτρη που είναι μαζί δέκα χρόνια είπε: «Είναι ιχθυέμπορος κι έχω ακόμα πρόβλημα γιατί δεν τα τρώω τα ψάρια, τα σιχαίνομαι (…) Αρχικά δεν ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά είχα υιοθετήσει ένα σκυλάκι. Ο πατέρας μου, μου είχε πει: “Καλά, εσύ δεν θα κάνεις παιδάκι;” Και του έλεγα “ορίστε έχω παιδί”, με κοίταζε και γελούσε (για τον σκύλο) και μετά από 7 μήνες έμεινα έγκυος».

Για την πρώτη συνάντηση με τον Δημήτρη: «Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα, σε μια κοινή παρέα, που μάλλον δεν περνούσε ωραία, όπως δεν περνούσα κι εγώ (…) Του μίλησα εγώ πρώτη και τον ρώτησα τι ζώδιο είναι. Μου απάντησε με μπάσα φωνή ότι είναι Ταύρος κι έφυγε. Μετά όμως με κυνήγησε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και το παιδί ήρθε στους 6 μήνες», αποκάλυψε η Σύλβια Δεληκούρα.

«Μου έκανε πρόταση γάμου και αρνήθηκα»

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Δημήτρη. Τώρα αρέσει σε εμένα ο γάμος, αλλά δεν θέλει εκείνος. Δεν ξέρω πώς το έχει κάνει αυτό το πράγμα.  Όταν μου έκανε την πρόταση γάμου ο Δημήτρης, πολύ ωραία και πολύ συγκινητικά όλα αυτά, του είπα Όχι», αποκάλυψε η Σύλβια Δεληκούρα.

Και πρόσθεσε για την απάντησή της: «Δεν ήθελα να παντρευτώ, δεν ξέρω… Δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικά και όλα αυτά που γίνονται στον γάμο.  Παρ’ όλα αυτά το δέχτηκε. Θέλω να πω όμως και κάτι που δεν το έχω ξαναπεί… Εγώ, κρυφά έκανα πρόβα νυφικού. Μετά όμως έμεινα έγκυος και άρχισε να φαρδαίνει το πράγμα. Οπότε λέω τώρα τι γάμο να κάνω που θα είμαι έγκυος και δεν θα μπορώ να πιώ και να χωνέψω.

Όταν ήρθε ο γιος μας ο Ορφέας, είπα πως δεν μπορώ να μπω τώρα σε διαδικασία γάμου. Κι έχω τον Ορφέα τώρα που λεέι "ρε μαμά που είναι οι φωτογραφίες γάμου". Τώρα του εξηγήσαμε ότι δεν έχουμε παντρευτεί και όταν τσακωνόμαστε μου απαντά "δεν είσαι η μαμά μου δεν έχεις παντρευτεί τον μπαμπά μου"», αποκάλυψε η Σύλβια Δεληκούρα καλεσμένη στο The 2Night Show.

Μάλιστα όπως είπε δεν έχουν υπογράψει ούτε σύμφωνο συμβίωσης απάντησε αστειευόμενη «τίποτα, τίποτα, είμαστε ανοίγουμε την πόρτα και φεύγουμε...»