Συγκινήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί;»

Δημοσιεύθηκε στις

Η Κατερίνα Καινούργιου έχε εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί και να γίνει μητέρα. Μάλιστα βλέποντας το χρόνο να... τρέχει προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων.

Σήμερα, η παρουσιάστρια βλέποντας την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της, της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της .


Μάλιστα και η φωτογράφος και καλή φίλη της παρουσιάστριας, Πολίνα Νιάρχου, γέννησε το μωράκι της με την Κατερίνα Καινούργιου να «λιώνει» στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ευχήθηκε με τη σειρά του και στην παρουσιάστρια να ζήσει το θαύμα της μητρότητας, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάει σε δάκρυα.

«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις» είπε ο Γρηγόρης.

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς συγκινημένη απάντησε με με δάκρυα στα μάτια: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια».

Το παράπονο στον Αλεξάνδρου

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφέρει στον αέρα ότι παίρνει τηλέφωνο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και του στέλνει μηνύματα γιατί θέλει να στείλει λουλούδια στην Ιωάννα Τούνη και ένα δωράκι και εκείνος δεν απαντά.

«Παίρνω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και δεν απαντά στα τηλέφωνα. Θέλω να στείλω λουλούδια και ένα δωράκι στην Ιωάννα δεν θέλω να στείλω κάμερα. Πήρα τώρα τον Δημήτρη και δεν το σηκώνει...», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.