Συγκινεί η Χριστίνα Παππά: «Έχω κάνει τάματα για την πάθηση της εγγονής μου»

Δημοσιεύθηκε στις

H Χριστίνα Παππά έχει μεγάλη αδυναμία στην εγγονή της, κόρης του γιου της, Δημήτρη Παππά και της Άννας Μπεζάν.

Σήμερα μιλώντας στο Mega, άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε ότι η εγγονή της, που θα πάρει και το όνομά της, είχε μια σπάνια πάθηση όταν γεννήθηκε. Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά και η μικρή είναι υγιής.


«Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου όταν έπαθε ατύχημα το παιδί μoυ. Όπως και τώρα με το πρόβλημα υγείας της εγγονής μου. Δεν θέλω καν να το συζητήσω. Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου, ενδιαφέρθηκαν από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου, το παιδάκι το δικό μας και ένα άλλο στο Πουέρτο Ρίκο είναι τα μοναδικά που έπαθαν αυτήν την πάθηση σε τόσο μικρή ηλικία. Είναι θαύμα για το παιδάκι μας και σημασία έχει ότι τώρα είναι καλά», είπε η Χριστίνα Παππά και πρόσθεσε:

«Ο γιος μου ήταν καλύτερος από ότι θα μπορούσε να είναι μία μάνα. Είναι απίστευτος, τον θαυμάζω. Του το είπα. Εννοείται και η Άννα. Για έναν ολόκληρο μήνα δεν βγήκε ούτε ένα λεπτό από το νοσοκομείο», δήλωσε για τον γιο της δακρυσμένη. «Δεθήκαμε πολύ σαν οικογένεια, τη θεωρώ κόρη μου».

Ακόμη, η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε και στη συντροφικότητα, τονίζοντας πως θέλει έναν άνθρωπο να μοιράζεται πράγματα μαζί του, ενώ ο γιος της την συμβουλεύει να βρει σύντροφο. «Δεν ξέρω αν θέλει να με δει ερωτευμένη ή «βολεμένη». Καλώς ή κακώς μονό νεότεροι άνδρες με φλερτάρουν, το κακό είναι ότι θέλουν και γάμο».

Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε πως δεν έχει απιστήσει ποτέ, ενώ έπιασε στα… πράσα ένα σύντροφό της, όταν τον είδε με άλλη γυναίκα στο διπλανό αυτοκίνητο.