Στην Αμερική το φύλο του μωρού το αποκαλύπτει ο ζαχαροπλάστης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αγόρι ή κορίτσι; Αυτή είναι η πιο κοινή ερώτηση που κάνουν όλοι σε ένα ζευγάρι που ανακοινώνει πως περιμένει το πρώτο του παιδί. Βέβαια αυτό κανείς δεν το γνωρίζει από την αρχή της εγκυμοσύνης, παρά μόλις περάσουν λίγοι μήνες ο γιατρός είθισται να ανακοινώνει στους γονείς το φύλο. Το επόμενο βήμα είναι πια οι ίδιοι να δώσουν την απάντηση και να πουν σε οικογένεια και φίλους αν θα αποκτήσουν σε λίγους μήνες αγοράκι ή κοριτσάκι. Σωστά; Λάθος!

Στην Αμερική το φύλο του μωρού το αποκαλύπτει ο ζαχαροπλάστης


Σύμφωνα με την εφημερίδα«New York Times», η αποκάλυψη του φύλου γίνεται πια με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, που, μάλιστα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: Οι γονείς επιλέγουν να αποκαλύψουν το φύλο του παιδιού μέσα από ένα… κέικ! Πιο συγκεκριμένα, ζητούν από το γιατρό να βάλει τον υπέρηχο σε ένα φάκελο μαζί με την αποκάλυψη του φύλου του μωρού τους, χωρίς, όμως, να πει στους ίδιους εάν πρόκειται για αγόρι ή κορίτσι. Στη συνέχεια εκείνοι πηγαινουν σε ένα ζαχαροπλαστείο και δίνουν το φάκελο στο… ζαχαροπλάστη. Αυτός αναλαμβάνει να φτιάξει μια τούρτα που η γέμισή της θα είναι ή ροζ (για το κορίτσι) ή μπλε (για το αγόρι).

Στην Αμερική το φύλο του μωρού το αποκαλύπτει ο ζαχαροπλάστης

Τέλος, ένα πάρτι διοργανώνεται από το ζευγάρι για να γίνει η μεγάλη αποκάλυψη μπροστά σε όλους! Ο τρόπος είναι απλός: Οι γονείς μόλις κόψουν το πρώτο κομμάτι μαθαίνουν αυτόματα και το φύλο του παιδιού τους από το χρώμα που έχει η γέμιση του γλυκού! Η εν λόγω διαδικασία εφαρμόζεται εδώ και αρκετό καιρό στην Αμερική (πού αλλού!) και αναμένεται σύντομα να εξαπλωθεί και στην Ευρώπη, καθώς ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και αποτελεί έναν διασκεδαστικό και διαφορετικό τρόπο συνάμα για να μάθει ο ίδιος αλλά και να ανακοινώσει σε όλους το φύλο του παιδιού του. Δεν συμφωνείτε;

Στην Αμερική το φύλο του μωρού το αποκαλύπτει ο ζαχαροπλάστης

πηγή: www.jenny.gr