Στην αγκαλιά των γονιών του ο Νεκτάριος - Πήρε εξιτήριο το δύο μηνών βρέφος (φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις

Τα ευχάριστα νέα έρχονται από την Πάτρα! Το δύο μηνών βρέφος, ο Νεκτάριος - Εφραίμ, που για 13 ημέρες νοσηλευόταν με κορονοϊό στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας του, πήρε εξιτήριο και επιστρέφει στην αγκαλιά των γονιών του. Ο μικρός αποδείχθηκε μαχητής και κέρδισε τον πρώτο μεγάλο αγώνα για τη ζωή του,

«Κερδίσαμε το στοίχημα για τον μικρό Νεκτάριο…». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο υπεύθυνος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης, την έξοδο του δύο μηνών βρέφους από την Εντατική.


«Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη ζωή του…» πρόσθεσε ο γιατρός φανερά συγκινημένος και τόνισε ότι το θετικό αποτέλεσμα προέκυψε μέσα από τη συλλογική δουλειά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Στην αγκαλιά των γονιών του ο Νεκτάριος - Πήρε εξιτήριο το δύο μηνών βρέφος (φωτό)

Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση του Νεκτάριου ήταν κρίσιμη και οι γονείς του τον αεροβάφτισαν πριν διασωληνωθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γονείς του πέρασαν ώρες αγωνίας και στενοχώριας, ωστόσο ο μικρός τα κατάφερε και πλέον τον κρατούν στην αγκαλιά τους.