Σταύρος Σβήγκος: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του γιου του – «Πήγαινα κάθε μέρα στην εντατική και του μιλούσα»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

«Όταν γεννήθηκε ο γιος μας, έμεινε αρκετό καιρό στην εντατική» αποκάλυψε ο Σταύρος Σβήγκος στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή «Μαμά-δες».

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε αφενός στον 5χρονο γιο του και τον χρόνο που προσπαθεί να περνάει καθημερινά μαζί του, αλλά και για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν τον είδε πρώτη φορά μετά την γέννησή του.


Αρχικά είπε ότι δεν έκανε φέτος θέατρο γιατί ήθελε να βλέπει περισσότερο τον γιο του, αλλά από τη νέα σεζόν επιστρέφει και στο σανίδι! Ο Σταύρος Σβήγκος παραδέχθηκε ότι δεν του αρέσει που περνάει τόσες ώρες ο γιος του και όλα τα παιδάκια στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελα από μικρός να γίνει μπαμπάς. «Ήθελα από μικρός να γίνω πατέρας, γιατί μεγάλωσα σε πολύ τρυφερή οικογένεια. Ήμουν 33 και θεωρούσα ότι μέχρι τότε είχα βιώσει όλη την γκάμα των συναισθημάτων και ξαφνικά έρχεται το παιδί και βιώνεις ένα εντελώς άλλο συναίσθημα. Δεν μπορείς να το κατανοήσεις».

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν γεννήθηκε ο γιος του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ. «Ο μικρός ήταν για αρκετό καιρό στην εντατική, χωρίς να γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό και αν θα τα καταφέρει η όχι. Δεν ήξερες ούτε πιθανότητες τίποτα. Πήγαινα κάθε μέρα με την θετική μου ενέργεια στη εντατική και μιλούσα στον γιο μου. Είχαμε μετά και φυσιοθεραπείες και εκεί ήταν το πιο σκληρό. Οι πρώτες μέρες με το παιδί είναι εξαντλητικές όπως και να έχει γιατί δεν ξέρεις πως να φερθείς», είπε ο Σταύρος Σβήγκος, ενώ για τη αίμα του γιου του και τη νυν σχέση τους τόνισε ότι έχουν βρει μια καταπληκτική ισορροπία.

Σταύρος Σβήγκος: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του γιου του – «Πήγαινα κάθε μέρα στην εντατική και του μιλούσα»