Σταύρος Νικολαΐδης στο «Μαμά-δες»: «Η γυναίκα μου στον πέμπτο μήνα έκανε δύο γέννες, χωρίς παιδί. Πονούσαμε πολύ»

Δημοσιεύθηκε στις

Κάποια ζευγάρια χρειάζεται να καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθει το πολυπόθητο παιδί! Ένα από αυτά είναι και Σταύρος Νικολαΐδης και η σύζυγος του Γιώτα, οι οποίοι πέρασαν έναν... Γολγοθά έως ότου έρθει στη ζωή τους ο Θάνος!

Ο ηθοποιός μίλησε τον γιο του που ήρθε μετά από τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, στην Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή  «Μαμά-δες».


«Ήταν το θαύμα που περιμέναμε. Με τη γυναίκα μου λέμε ότι κάποια πράγματα μας πόνεσαν για κάποιο λόγο. Είχαμε δύο αποβολές στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και μία στον τρίτο. Στον πέμπτο μήνα έκανε δύο γέννες η γυναίκα μου χωρίς παιδί» είπε αρχικά.

Παρότι βρισκόταν και ο ίδιος σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση πάντα η σκέψη του ήταν στη γυναίκα του.

«Πονούσα πάρα πολύ εγώ, αλλά δεν μπορούσα να μην βάλω τον εαυτό μου πίσω από αυτό που περνάει η γυναίκα μου. Το να γεννάει μία γυναίκα και να μην κρατάει παιδί στα χέρια της, είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν. Έκανα ένα βήμα πίσω και στήριζα ψυχολογικά εκείνη».

Φέρνοντας στη μνήμη του εκείνες τις στιγμές αναφέρθηκε και στα ψευδή δημοσιεύματα που τον αφορούσαν και τον ενόχλησαν εκείνη την εποχή.

«Θέλω να αναφερθώ και σε αυτά τα ανόητα site που όταν ήμασταν έγκυος στον Θάνο σκάει πρωτοσέλιδο ότι έχασε το παιδί η γυναίκα μου και είχαν αναπαράγει την περσινή αποβολή. Και έπαιρναν τηλέφωνο όλοι οι γνωστοί μας να δουν τι συνέβη πάλι».