Σταύρος Νικολαΐδης: Αγκαλιάζω τη γυναίκα μου και.. τσουπ τρέχει κι ένα πλασματάκι να μπει ανάμεσά μας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για το σημαντκότερο ρόλο του, αυτόν του πατέρα, μίλησε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης καλεσμένος στην εκπομπή του Open, Καλοκαίρι Yes.

Αναφερόμενος στον εξάχρονο γιο του, Θάνο, ο γνωστός καλλιτέχνης παραδέχτηκε πως με τον ερχομό του παιδιού του ωρίμασε απότομα.


«Ωρίμασα ο ίδιος ως άνθρωπος, πάρα πολύ απότομα.  Εγώ και η γυναίκα μου ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένοι στο ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί λόγω την προϊστορίας που είναι γνωστή…  και αυτό είναι συμβουλή προς όλους τους νέους γονείς. Αποφασίζεις πως όταν κάνεις παιδί – τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια – ο εαυτός σου έρχεται πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα», ανέφερε ο  Σταύρος Νικολαΐδης.

Και πρόσθεσε για τη ζωή του ως πατέρας: «Πάντα έχεις ένα τρίτο πρόσωπο που ρουφάει από την αγάπη σας, από τον χρόνο σας, τις αγκαλιές σας. Αγκαλιάζω τη γυναίκα μου και.. τσουπ τρέχει κι ένα πλασματάκι να μπει ανάμεσά μας», είπε ο γνωστός ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή του Open.

ΟΣταύρος Νικολαΐδης και η σύζυγος του Γιώτα πέρασαν έναν... Γολγοθά έως ότου έρθει στη ζωή τους ο Θάνος!

«Ήταν το θαύμα που περιμέναμε. Με τη γυναίκα μου λέμε ότι κάποια πράγματα μας πόνεσαν για κάποιο λόγο. Είχαμε δύο αποβολές στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και μία στον τρίτο. Στον πέμπτο μήνα έκανε δύο γέννες η γυναίκα μου χωρίς παιδί» είχε πει για τις αποβολές που είχε η γυναίκα του, στην εκπομπή Μαμά-δες, στο παρελθόν.