Σταματίνα Τσιμτσιλή: Υπάρχουν και πιο δύσκολες μέρες - Και στο γάμο και στα παιδιά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μπορεί να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες, ωστόσο έχει δώσει μεγάλο βάρος στην προσωπική της ζωή, έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον γνωστό δικηγόρο, Θέμη Σοφό. Τα τρία τους παιδιά είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους, με τον σύζυγό της να επιθυμεί κι ένα τέταρτο παιδί και την ίδια να μην το αποκλείει, όπως έχει πει στο παρελθόν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμά-δες» (θα προβληθεί αύριο Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2), παραδέχθηκε ότι υπάρχουν και δύσκολες μέρες και στο γάμο και με τα παιδιά (όπως σε όλες τις οικογένειες). Η ίδια το παλεύει καθημερινά και ως φαίνεται καταφέρνει να διατηρεί τις ισορροπίες!


Η παρουσιάστρια του «Happy Day», σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ρόλο της ως μητέρα, για τις στιγμές που νιώθει ότι δεν τα έχει καταφέρει, αλλά για το πόσο εκνευριστική νιώθει κάποιες φορές.

«Μετράω τα χρόνια μου στο Happy Day, με την κόρη μου την Μαίρη, γιατί ήμουν 5 μηνών έγκυος σε εκείνη μόλις ξεκίνησα στην εκπομπή», εξομολογήθηκε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή της.

Και συνέχισε: «Και στο κομμάτι της δουλειάς, υπάρχουν οι καλύτερες μέρες και οι πιο δύσκολες μέρες. Και στον γάμο, και στα παιδιά. Είναι μια συνεχής μάχη, αλλά αυτό που προσπαθώ είναι να κάνω pampering στον εαυτό μου, ότι κανείς δεν είναι τέλειος και να μην μαστιγώνομαι. Δεν χρειάζεται να φορτώνω τον εαυτό μου με τύψεις και ενοχές. Κάνω ό,τι μπορώ, τηρουμένων των αναλογιών για την οικογένεια και τα παιδιά μου. Αν μια μέρα δεν τα έχω πάει τόσο καλά, λέω “δεν πειράζει, λέω θα τα πάω την επόμενη μέρα”.

«Έχω μια τελειομανία που θεωρώ ότι είναι κουραστική για τους γύρω μου. Μπορεί να έχει πλάκα στο ότι ίσιωσα τον πίνακα, αλλά στο ότι θα πω στην κόρη μου για τις κάλτσες που θα βάλει που δεν ταιριάζουν χρωματικά με τα ρούχα της, είναι ένας δικός μου ψυχαναγκασμός. Καμία φορά ακούω τον εαυτό μου και λέω “πόσο σπαστική είσαι και εκνευριστική, χαλάρωσε λίγο έστω το ύφος σου», είπε με απόλυτη ειλικρίνεια η παρουσιάστρια.