Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Μαμά-δες»: Ο Θέμης θέλει και τέταρτο παιδί, δεν λέω όχι

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια επιτυχημένη παρουσιάστρια, αλλά και μια ευτυχισμένη μανούλα. Έχουν καταφέρει, με τον σύζυγό της γνωστό δικηγόρο, Θέμη Σοφό, να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τρία παιδιά: δύο κοριτσάκια κι ένα αγοράκι. Επιτυχημένοι επαγγελματίες και οι δύο καταφέρνουν να ισορροπούν τέλεια ανάμεσα σε εργασία και οικογενειακές υποχρεώσεις.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου


Η παρουσιάστρια, η οποία εκπέμπει για απλότητα και σε κάνει α νιώθεις ότι όλα είναι εύκολα, μίλησε στην Ζωή Κρονάκη, και στην εκπομπή «Μαμά-δες» για τα παιδιά της, αλλά και για το πώς με τον σύζυγο της ολοκληρώθηκαν τα όνειρα της για την δημιουργία οικογένειας. Αποκάλυψε από το ποιος αφήνει τα παιδιά στο σχολικό, μέχρι την επιθυμία του συζύγου της για τέταρτο παιδί, από το πως είναι η ζωή πως στο σπίτι που είναι γυναικοκρατούμενο (κόρες, μαμά, γιαγιάδες), αλλά και για το πως ανέτρεψε όμορφα τη ζωή τους ο ερχομός του γιου τους. Μίλησε, όμως για για τις δύσκολες στιγμές της ζωής της, όταν έχασε τον πατέρας της, αλλά και όταν είχε τις αποβολές. ΜΙα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που αξίζει να παρακολουθήσετε!

"Ο Θέμης ετοιμάζει τα παιδιά για το σχολείο, τρώνε πρωινό  κι εγώ τα παραλαμβάνω" είπε αρχικά.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τον πρόωρο χαμό του πατέρα της, συγκινώντας τους τηλεθεατές.

"Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εύκολο όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Καθόλου. Σκέφτομαι εκείνη την εποχή αλλά η μαμά μου ήταν ένας δυναμικός άνθρωπος, τόσο ώστε να μην θυματοποιηθεί και να μείνει πίσω και να μεμψιμοιρεί. Θυμάμαι πως αμέσως πήρε την οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια της και ας μην είχε πάρα πολλά χρέη. Ήταν δύσκολο για εκείνη γιατί δεν είχε πλήρη εικόνα του τι συνέβαινε. Εμάς προσπάθησε να μας εμψυχώσει και να μας αφήσει να μπούμε στη διαδικασία πως θα συνεχίσουμε τις σπουδές μας" είπε αρχικά.

"Σίγουρα λοιπόν η απώλεια δεν ήταν εύκολο αλλά αυτός είναι και ένας λόγος του ισχυρού δεσμού μας με την μητέρα και τις αδελφές μου. Είμαστε πολύ δεμένες η μία με την άλλη και δόξα τον Θεό νομίζω ότι τα καταφέραμε" πρόσθεσε.

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως δεν πρόλαβε να του πει πόσο τον αγαπούσε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το πένθος της.

"Όταν χάνεται ένας άνθρωπος ξαφνικά είναι πολύ σκληρό πράγμα Αυτό το αιφνίδιο του θανάτου έπρεπε να διαχειριστούμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Επειδή πιστεύω στον Θεό και τις υπερβατικές εμπειρίες, καλύφθηκα όταν είδα τον μπαμπά μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να ακούσω. Αυτό συνέβη σχετικά σύντομα από όταν έφυγε. Δεν ήξερα αν ξέρει πόσο τον αγαπώ γιατί έφυγε βιαστικά και δεν πρόλαβα να του μιλήσω. Είχε έρθει, λοιπόν, στον ύπνο μου τότε, το θυμάμαι σαν τώρα το όνειρο, ήμασταν στο αυτοκίνητο και εκείνος οδηγούσε, εγώ ήμουν πίσω με την αδελφή μου, γυρνάει με κοιτάει και μου λέει "γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς". Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα"" περιέγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αποβολές: Το 2025 δεν θα υπάρχει γυναίκα που να θέλει να αποκτήσει παιδί και να μην μπορεί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει βιώσει και δύο αποβολές πριν καταφέρει να αποκτήσει τα παιδιά της.

"Πρόσφατα πήγα σ' ένα συνέδριο καλεσμένη του γιατρού μου. Το 2025 δεν θα υπάρχει γυναίκα που να θέλει να αποκτήσει παιδί και να μην μπορεί. H επιστήμη τρέχει κι εξελίσσεται. Θα έλεγα στις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδία, να χαλαρώσουν γιατί το άγχος είναι αυτό που μας μπλοκάρει, να σταματήσουν να αυτομαστιγώνονται αν συμβεί κάτι, γιατί συμβαίνει πολύ συχνά. Άρα δεν φταίμε εμείς κάπου, γιατί κι εγώ το πέρασα αυτό το στάδιο, μήπως κουράστηκα πολύ, μήπως σήκωσα πολύ βάρος, μήπως κάτι έκανε και φταίω. Ασ χαλαρώσουμε κι αν το θέλουμε θα αφήσουμε το Θεό να κάνει το θαύμα του και να μας ευλογήσει με τη δημιουργία οικογένειας και σε τελική ανάλυση υπάρχει η επιστήμη που τρέχει με πολύ γοργούς ρυθμούς και είναι αρωγός της κάθε προσπάθειας μας".

"Ο Θέμης θέλει και τέταρτο παιδί, δεν λέω όχι"

Τέλος η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι πρόσφατα ο σύζυγός της τής έκανε συζήτηση για τέταρτο παιδί. Η ίδια δεν είναι αρνητική, αλλά τον ρώτησε που βρίσκει τα κουράγια, καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν κι έχουν πολλές υποχρεώσεις.