Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία που δημοσίευσε από την περίοδο της τρίτης της εγκυμοσύνης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Με μια φωτογραφία από την περίοδο της τρίτης της εγκυμοσύνης καληνύχτισε χθες βράδυ τους διαδικτυακούς της φίλους η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Happy Day ανατρέχοντας στο αρχείο της στο instagram, αναδημοσίευσε στιγμιότυπο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη από το καμαρίνι της στον Alpha, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τον γιο της, Γιάννη.


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία που δημοσίευσε από την περίοδο της τρίτης της εγκυμοσύνης

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρισκόταν κανονικά στον τηλεοπτικό αέρα, μέχρι και τις τελευταίες μέρες πριν μπει στο μαιευτήριο.

«Μετράω τα χρόνια μου στο Happy Day, με την κόρη μου την Μαίρη, γιατί ήμουν 5 μηνών έγκυος σε εκείνη μόλις ξεκίνησα στην εκπομπή», εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού σήμερα η μεγάλη της κόρη είναι 10 ετών!

Παράλληλα, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του συζύγου της γνωστού δικηγόρου, Θέμη Σοφού, να αποκτήσουν και τέταρτο παιδάκι, με την παρουσιάστρια να μην το αποκλείει, αφού τα τρία παιδιά της πλέον είναι πιο μεγάλα και ανεξάρτητα.

Όσα είπε για τα γενέθλια του γιου της

Σημερα ο μικρός Γιάννης Εφραίμ έχει τα γενέθλιά του και γίνεται πέντε ετών! Η παρουσιάστρια του Happy Day θυμήθηκε τις στιγμές που έζησε λίγο πριν γεννήσει το τρίτο της παιδί.

«Σαν σήμερα, πέντε χρόνια πριν, ήρθε στη ζωή το αγοράκι μου. Ο Ιωάννης-Εφραίμ Σοφός. Παιδιά πως περνάει ο καιρός! Μου είχαν σπάσει τα νερά και πήγαινα στο μαιευτήριο, τον γέννησα 8:05. Η φωτογραφία που ανέβασα ήταν μια ημέρα πριν γεννήσω. Έβαλα τα καλά μου σήμερα! Οι κόρες μου μπήκαν στη διαδικασία και τον ρόλο της μεγάλης αδερφής όταν ήταν ακόμη μικρές» εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.