Στα δικαστήρια Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης για τη διατροφή των παιδιών τους - Καταδικάστηκε ο τραγουδιστής

Δημοσιεύθηκε στις

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης συναντήθηκαν στα δικαστήρια σήμερα το πρωί, ύστερα από αγωγή που κατέθεσε η παρουσιάστρια στον τραγουδιστή για μη καταβολή΄της διατροφής των παιδιών τους.

Ο frontman των Onirama φέρεται να μην πληρώνει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που έχει οριστεί. Γι’ αυτόν τον λόγο κιόλας η παρουσιάστρια του Mega προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ως μάρτυρες της Σίσσυς Χρηστίδου κατέθεσαν οι κουμπάροι και καλοί της φίλοι, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά.

Σύμφωνα με το tlife, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης χώρισαν, το ποσό για τη διατροφή των παιδιών τους είχε οριστεί στις 4.000 ευρώ, καθώς δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα των παιδιών τους. Όλα ξεκίνησαν καλά, ωστόσο από τότε που ξεκίνησε η πανδημία το 2000, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως δεν είχε έσοδα από τη δουλειά του.

Στη συνέχεια, η διατροφή “έπεσε” στα 2.000 ευρώ με ιδιωτικό συμφωνητικό, κάτι όμως που δεν τηρήθηκε από τον τραγουδιστή.

Πριν γίνει το δικαστήριο, σύμφωνα με τη Μάρω Κανελλάκη στο T-live, o Θοδωρής Μαραντίνης κατέβαλε ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ σαν “προκαταβολή” και “κίνηση καλής θέλησης” για τις οφειλές της διατροφής.

Το πρώην ζευγάρι κατέληξε τελικά στα δικαστήρια, με την παρουσιάστρια να υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής είχε χρήματα ωστόσο αδιαφόρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι η ίδια -όπως υποστήριξε- αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από τον πατέρα της.

Καταδικάστηκε ο τραγουδιστής

Μετά την ολοκλήρωση της δικάσιμου, ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης εναντίον του Θοδωρή Μαραντίνη και πρότεινε ποινή 12 μηνών φυλάκισης με 3ετή αναστολή. Το δικαστήριο στη συνέχεια τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντας στον τραγουδιστή την προαναφερθείσα ποινή.