Σούπερ γιαγιά πετάει με αλεξίπτωτο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Κλείνοντας τα 101 χρόνια της, η Mary Ellen Hardison από τη Γιούτα αποφάσισε να τα γιορτάσει με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο! «Τι τούρτες και κεράκια, βρε παιδί μου. Θέλω κάτι που να ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη», σκέφτηκε και το έκανε αμέσως πράξη.

Σούπερ γιαγιά πετάει με αλεξίπτωτο


Πήρε το αλεξίπτωτο στους ώμους και κατευθύνθηκε στην κοντινότερη πλαγιά και ιδού! Μια γιαγιά στους αιθέρες! Έτσι η κ. Mary Hellen είναι πλέον και επίσημα η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που έκανε paragliding (σ.σ. αλεξίπτωτο πλαγιάς), λαμβάνοντας επάξια μία θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Σούπερ γιαγιά πετάει με αλεξίπτωτο

Άλλωστε ένας από τους γιους της ήταν φαν του paragliding και, όπως λέει και ή ίδια, «δεν ήθελα να κάνει κάτι που δεν μπορούσα να κάνω εγώ!»… Η απίθανη γιαγιά πέταξε με τον εκπαιδευτή της, ενώ τέσσερις γενιές της οικογένειάς της την παρακολουθούσαν και χειροκροτούσαν.

Σούπερ γιαγιά πετάει με αλεξίπτωτο

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι από τους συγγενείς της ήταν αντίθετοι με την απόφασή της, καθώς ήταν η πρώτη φορά που θα επιχειρούσε κάτι τέτοιο. Η ίδια, όμως, διέψευσε τους πάντες με την τόλμη και την αποφασιστικότητά της, ενώ έκανε και μερικά παραπάνω «κόλπα» στον αέρα!

Μετά, μάλιστα, από το απίθανο αυτό κατόρθωμα της… γιαγιάς τους, πολλοί από αυτούς (μικρότερης ηλικίας!) αποφάσισαν να εκπαιδευτούν στο paragliding με σκοπό να τη συναγωνιστούν στο μέλλον!

Σούπερ γιαγιά πετάει με αλεξίπτωτο

πηγή: www.perierga.gr