Σοκ στην Ιταλία: Δυο 13χρονες έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού από εφήβους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Δυο εξαδέλφες 13 ετών έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού από πέντε ανηλίκους και έναν 19χρονο στην περιοχή Καϊβάνο έξω από την Νάπολη, όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο έφηβες πείσθηκαν να εισέλθουν σε εγκαταλειμμένη βιομηχανική εγκατάσταση, στην οποία μέχρι πρότινος διακινούνταν ναρκωτικά, και έπεσαν θύματα βιασμού.


Ο ομαδικός αυτός βιασμός, σύμφωνα με τον Τύπο, συνέβη τον Ιούλιο, αλλά οι έρευνες άρχισαν στις αρχές Αυγούστου, όταν ένα ανήλικο παιδί έμαθε, μέσω διαδικτύου, τι είχε συμβεί και πληροφόρησε τις αστυνομικές αρχές.

Τα θύματα απομακρύνθηκαν από την περιοχή και βρίσκονται τώρα σε ειδικό κέντρο, στο οποίο τους παρέχεται υποστήριξη από ψυχολόγους. Τα κινητά τηλέφωνα των φερόμενων δραστών κατασχέθηκαν και, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μπορεί να περιέχουν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία.

Το Καϊβάνο, με υψηλότατο ποσοστό ανεργίας, θεωρείται μια από τις περιοχές της Ιταλίας όπου η διακίνηση ναρκωτικών, στο πλαίσιο μιας υποβαθμισμένης καθημερινότητας, αποτελεί συνηθισμένη δραστηριότητα.