Σερένα Γουίλιαμς: Ανακοίνωσε το τέλος της λαμπρής καριέρας της – Θέλει να είναι μόνο μαμά!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Σερένα Γουίλιαμς έχει γράψει μια λαμπρή καριέρα στο τένις, έχοντας κατακτήσει 23 Grand Slam! Χορτασμένη από νίκες, δόξα, χειροκροτήματα (και χρήμα), πλέον θέλει να δώσει προτεραιότητα στη μητρότητα!

Ποζάροντας για το νέο τεύχος της Vogue ανακοίνωσε πως σύντομα θα εγκαταλείψει την καριέρα της στο τένις και θα αφοσιωθεί στη μοναχοκόρη της Ολυμπία.


Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό προετοιμάζεται να αποχωρήσει από την αγωνιστική δράση, προσθέτοντας ωστόσο ότι είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορούσε να σκεφτεί, αλλά την ίδια ώρα αναγνωρίζει ότι είναι φυσικό επακόλουθο.

Μάλιστα, προχώρησε και σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία προαναγγέλλει το τέλος της αξιοζήλευτης λαμπρής καριέρας της, έχοντας στόχο να επικεντρωθεί στην οικογένεια της, στο σύζυγό της Αlexis Οhanian, και την μοναχοκόρη τους.

«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που πρέπει να αποφασίσουμε να κινηθούμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Αυτή η στιγμή είναι πάντα δύσκολη όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ. Θεέ μου, πόσο μου αρέσει το τένις. Αλλά τώρα, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πρέπει να επικεντρωθώ στο να είμαι μαμά, στους πνευματικούς μου στόχους και να ανακαλύψω επιτέλους μια διαφορετική, αλλά απλά συναρπαστική Σερένα. Θα απολαύσω τις επόμενες εβδομάδες.» έγραψε στο instagram.

Πριν τρεις εβδομάδες η Σερένα με την οικογένεια της είχαν επισκεφτεί την Αθήνα και είχαν ανεβεί στο Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, όπου είχε εντυπωσιαστεί από το φυσικό φως!