Σάσα Μπάστα: «Πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό, η κόρη μου είναι κάθε Κυριακή στην εκκλησία»

Δημοσιεύθηκε στις

Η Σάσα Μπάστα παραχώρησε μια συνέντευξη και μίλησε για όλα. Για την οικογένεια της, την 4χρονη κόρη της, τα εξώφυλλα με χιλιάδες ευρώ, τις επικρίσεις, αλλά και τη μεγάλη πίστη της στο Θεό.

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό! Κι εγώ και η οικογένεια μου. Και το παιδάκι μου, η Ειρήνη  μου είναι σχεδόν κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Και στο σπίτι έχουμε παντού εικόνες, και την προσευχή μας και τον σταυρό μας κάνουμε. Όταν γέννησα είπα «Θεέ μου είπα κάνε να μην πονέσω, θα αντέξω;» και γέννησα σε 10 λεπτά».


Στην αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα 5,5 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη, τα ψέμματα που γράφτηκαν περί παρένθετης μητέρας, αλλά και τη συμμετοχή της στη Φάρμα.

«Όταν είχα πάει στη «Φάρμα», η κόρη μου έλεγε ότι είμαι σε ένα “κουτί με τα ζωάκια”. Μου έλειψε η κόρη μου, δεν το μετάνιωσα, θα το ζούσα ξανά και ξανά.

«Άκουσα ότι είχα παρένθετη μητέρα, ότι είναι ντροπή μου, που δεν πήρα 20 κιλά, γιατί το παιδί μου δεν το τάιζα. Πήρα 5,5 κιλά στην εγκυμοσύνη, αλλά είναι το σκαρί μου έτσι, κι έκανα γυμναστική», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

Και συνέχισε: «Ακούς συχνά ότι χωρίζω, το έχω συνηθίσει και πριν παντρευτώ άκουγα ότι παντρεύομαι. Στον άνδρα μου δεν αρέσει η δημοσιότητα, εγώ ξέρω το παιχνίδι πως είναι και μπορώ να το φέρω στα μέτρα, απλά δεν θέλω».

Για τις αισθητικές επεμβάσεις και για τα ακριβοπληρωμένα εξώφυλλα που έχει κάνει, η Σάσα Μπάστα είπε με ειλικρίνεια: «Αν μιλάω για τις πλαστικές μου; Ναι! Όχι, έτσι γεννήθηκα με τσίμπησε μέλισσα. Για το πιο ακριβοπληρωμένο μου εξώφυλλο πήρα 22.000 ευρώ, το είδε στο Χονγκ Κονγκ ο πατέρας μου. Επαφές με τον πατέρα μου είχα για τα τυπικά. Πέθανε και το έμαθα 2 μήνες μετά, με πήραν για να πληρώσω τα διαδικαστικά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Basta (@sasa_basta_)

Η Σάσα Μπάστα λατρεύει την μοναχοκόρη της, όπως κάθε μανούλα φυσικά. Και όπως έχει εξομολογηθεί:

«Και ποιες είναι οι αγαπημένες μου ώρες??? Με την Ειρήνη μου φυσικά... Όση κούραση ,ταλαιπωρία,αϋπνία κ αν έχω το χαμόγελο της κάνει τα ΠΑΝΤΑ να τα ξεχνώ!! Ζοριζόμαστε βέβαια λίγο περισσότερο με το φαγητό...😂😂😂 Αλλά χαίρομαι ότι κι αν κάνουμε παρέα‼️
Τελικά δεν ξέρω αν θέλω να μου μοιάσει η να της μοιάσω...ντυνόμαστε μέχρι κ με τα ίδια ρούχα!»