Ρούλα Σταματοπούλου: «Είναι πολύ σκληρό όταν ακούς την καρδιά του παιδιού σου, μετά να το χάνεις»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ρούλα Σταματοπούλου είναι από τις γυναίκες που δυσκολεύτηκαν να κάνουν παιδί. Τώρα όμως έχοντας για πρώτη χρονιά στην αγκαλιά της το μωρό της, ζει τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής της!

Η γνωστή make up artist παραχώρησε μια από τις πιο αποκαλυπτικές  συνεντεύξεις της στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη όπου μίλησε για τον άντρα της ζωής της, τον γιο της Άγγελο και τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος.


«Μου αρέσουν τα παραμύθια. Έτσι είχα ονειρευτεί να γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ ήρεμος, με την καλύτερη ψυχή που έχω δει σε άνθρωπο και σκέφτηκα πως ναι με αυτόν τον άντρα θέλω να κάνω παιδί και οικογένεια. Μετά από έναν χρόνο μείναμε μαζί και είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί» ανέφερε αρχικά η Ρούλα Σταματοπούλου.

Η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκης, μίλησε με ειλικρίνεια και για τις προσπάθειες να φέρει στον κόσμο το παιδί της, αλλά και την αποβολή που βίωσε.  «Δεν γνώριζε κανένας ότι κάναμε προσπάθειες να αποκτήσουμε παιδί. Πέρασα και μια αποτυχία και όταν το έχασα με πείραξε πάρα πολύ που έπρεπε να δώσω εξηγήσεις. Δεν ήθελα να το συζητήσω με κανέναν. Είναι πολύ σκληρό όταν ακούς την καρδιά του παιδιού σου και μετά να το χάνεις. Είναι μια απώλεια. Τα είχα βάλει με τους πάντες. Μετά την αποβολή είπα δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε φέρω κοντά μου. Κάθε φορά που έβγαινε αρνητική μια προσπάθεια, με έφερνε πιο κοντά στον Άγγελο» εξομολογήθηκε η Ρούλα Σταματοπούλου για τις δυσκολίες που πέρασε.

Ρούλα Σταματοπούλου: «Είναι πολύ σκληρό όταν ακούς την καρδιά του παιδιού σου, μετά να το χάνεις»