Ρούλα Ρέβη: Οι φωτογραφίες με τα πρόωρα δίδυμα μωρά της και το μήνυμα σε όλες τις μαμάδες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας η σημερινή. Μια επετειακή μέρα που μαρτυρά την μάχη για τη ζωή, την αγωνία, στη στενοχώρια και τον αγώνα όλης της οικογένειας , που φέρνει στον κόσμο ένα πρόωρο παιδί.

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και ο σύζυγος της, ηθοποιός Αποστολής Τότσικας είναι μια τέτοια οικογένεια. Τα διδυμάκια τους η Ειρήνη και ο Άγγελος ήρθαν στον κόσμο πρόωρα, τον Σεπτέμβρη του 2015. Όσα χρόνια κι αν περάσουν η γνωστή φωτογράφος δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αυτή τη μέρα, και όσα βίωσε στη συνέχεια, έως ότου πάρει τα παιδιά της στο σπίτι.


Με μια ανάρτηση «γροθιά στο στομάχι» και συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα νεογέννητα δίδυμα στην θερμοκοιτίδα η Ρούλα Ρέβη συγκινεί και δείχνει τη συμπαράστασή της στις γυναίκες και στις οικογένειες που βιώνουν παρόν ποιες καταστάσεις.

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά . Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται ! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας , αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί!

Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα. Να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!» έγραψε η φωτογράφος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρούλα Ρέβη αναφέρεται στο θέμα της προωρότητας, καθώς δεν έχει κρύψει σε συνεντεύξεις της, τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη των διδύμων, καθώς είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για 73 μέρες, όπου ανησυχούσε πάνω απ’ όλα για την υγεία των μωρών της.

Υπενιθυμίζεται ότι η 17η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας από το 2010. Η ημέρα καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του «Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για την Φροντίδα των Νεογνών» κι είναι αφιερωμένη σε όλα τα μωρά που γεννήθηκαν πρόωρα κι έχει χρειαστεί να περάσουν τις πρώτες τους εβδομάδες στη θερμοκοιτίδα.