Ρούλα Ρέβη: Έδειξε τα σημάδια που άφησε στο σώμα της η εγκυμοσύνη και την αγαπήσαμε λίγο περισσότερο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη είναι άλλη μια μανούλα που δυσκολεύτηκε πολύ να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, την Ειρήνη και τον Άγγελο. Είναι μια μανούλα που τα μωράκια της γεννήθηκαν πρόωρα, και χρειάστηκε να παραμείνουν για μεγάλο διάστημα σε θερμοκοιτίδα. Το λιγότερο που την ενδιέφερε, λοιπόν, ήταν πόσο εύκολα ή γρήγορα θα επανερχόταν το σώμα της στη φυσική του κατάσταση.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου


Πέντε χρόνια μετά τον τοκετό η Ρούλα Ρέβη έχει ένα εντυπωσιακό κορμί, αν και αυτό δεν είναι προτεραιότητα της. Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όλες τις μανούλες που περιμένουν ή γέννησαν δίδυμα και αγχώνονται για το αν το σώμα τους θα επανέλθει.

Η γνωστή φωτογράφος μοιράστηκε μια αρετουσάριστη φωτογραφία με την κοιλιά της, θέλοντας να δείξει ότι τα σημάδια της εγκυμοσύνης παραμένουν εκεί, αλλά ποσώς την ενδιαφέρει... Έστειλε έτσι ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις μέλλουσες μαμάδες.

“Σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα και με ρωτάνε. Ακόμα δεν έχει φύγει και ούτε με νοιάζει. Όμως για να είμαι ειλικρινής πάλεψα, παλεύω και θα παλεύω όχι για να γίνει τέλεια η κοιλιά μου ξανά αλλά για να Νοιώθω πως δεν εγκαταλείπω τον εαυτό μου . Η κοιλιά μου ήταν τόσο τεράστια επειδή χώρεσε μέσα και τεράστια ευτυχία , είναι λογικό . Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα σώματα υπάρχει μόνο το σώμα που έχει την υπέροχη δυνατότητα να φέρει παιδιά στον κόσμο . Αγάπησε το και μην επιτρέπεις σε κανέναν να το κρίνει” έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Συχνά πυκνά μοιράζεται φωτογραφίες των παιδιών της, αλλά και του συζύγου της Αποστολή Τότσικα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)