"Την άρπαξε από τα μαλλιά, την χαστούκισε και στη συνέχεια την βίασε..."

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είμαστε οι επιλογές μας... Είναι μια φράση και ένα μότο που επαναλαμβάνω συνεχώς στα παιδιά μου. Η ζωή μας αντικατοπτρίζει τις επιλογές μας... Ποτέ δεν είναι αργά, να αλλάξεις την επιλογή σου, και τη ζωή σου όλη....

"Το πρώτο χαστούκι ήρθε με τα τη γέννα του πρώτου της παιδιού.
Το μωρό κοιμόταν στην κούνια του και κείνη είχε βυθιστεί στα βιβλία της. Διάβαζε για τις πανελλαδικές που είχε αφήσει όταν έμεινε έγκυος…
Γύρισε μεθυσμένος. Την άρπαξε από τα μαλλιά, την χαστούκισε και στη συνέχεια την βίασε.
Ο άνθρωπος που έδεσε τη μοίρα της, είχε μετατραπεί σ ένα τέρας και η ζωή της σε κόλαση.
Παράτησε την προσπάθεια της να περάσει στο πανεπιστήμιο. Τα σημάδια και οι μελανιές στο πρόσωπό της δεν κρύβονταν. Έπαψε να πηγαίνει στους δικούς της.
Έχασε την αυτοεκτίμησή της, έχασε το κουράγιο της, έχασε τα πάντα. Είχε μετατραπεί σ ένα σάκο του μποξ και ο πιο τρομακτικός ήχος ήταν το κλειδί στην πόρτα.
Ένα βράδυ γύρισε και έξαλλος έσπασε πάνω της μία καρέκλα. Άρπαξε το παιδί της και εξαγριωμένος ούρλιαζε πως θα το πνίξει.
Αυτό ήταν. Η απειλή για το παιδί της την ξύπνησε από τον λήθαργο της απάθειας.
Πήγε να τον απειλήσει πως θα τον παρατούσε αλλά σιώπησε.
Αυτή η σιωπή της ήταν η πιο έξυπνη κίνησή της.
Το επόμενο πρωί περίμενε να φύγει και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο της. Χωρίς να πάρει τίποτα μαζί της πήγε στην Αστυνομία με το παιδί της και τους έδειξε τα σημάδια στο σώμα της. Από κείνη τη στιγμή όλα πήραν τον δρόμο τους. Ήταν από τις … τυχερές γιατί την κατάλληλη στιγμή σιώπησε και την κατάλληλη στιγμή μίλησε.
Ο αριθμός 15900 είναι o αριθμός που πρέπει να καλέσεις στο πρώτο χαστούκι. Την πρώτη φορά που θα σε απειλήσει κάποιος. Ο φίλος σου ο σύντροφός σου ο άντρας σου.
Πίσω από τον αριθμό υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να σε καθοδηγήσουν
Μίλα! Δεν είσαι μόνη. Δεν είσαι η μόνη!
Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.